• Ashton Kutcher și Mila Kunis au afirmat că nici ei și nici copiii lor nu se spală în fiecare zi.
  • Celebrul cuplu a spus în cadrul unui podcast că-și spală copiii atunci când murdăria este vizibilă cu ochiul liber.
  • Mila Kunis: „Când eram mică nu aveam apă caldă, deci nu mă spălam prea des. Nici copiii nu mi-i spăl în fiecare zi. Eu nu folosesc săpun zilnic și sunt doar câteva părți din corpul meu pe care le spăl în fiecare zi”.
  • Ashton Kutcher: „Mă spăl în fiecare zi doar la subraț și în zonele întime și cam atât”.

Ashton Kutcher și Mila Kunis au declarat că nu-și spală copiii zilnic: „Îi spălăm doar atunci când murdăria este vizbilă cu ochiul liber”, relatează Insider.

Cuplul celebru a mai spus că nici măcar ei nu se spală cu săpun în fiecare zi.

Kutcher a explicat că el își clătește fața cu apă după un antrenament și cam asta este tot: „Doar cât să curăț sărurile și ce mai este pe acolo”.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
NADAL SE CALIFICĂ ÎN TURUL PATRU LA MADRID
TRUMP MODIFICĂ DOBÂNDA DE REFERINȚĂ
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?

Ashton Kutcher și Mila Kunis au vorbit despre spălatul copiilor lor în cadrul podcastului lui Dax Shepard. Cei doi actori îi încurajează și pe alți părinți să-și spele copiii doar atunci când murdăria se poate vedea cu ochiul liber.

„Nu am avut apă caldă când eram mică, așa că nu prea mă spălam așa des. Dar nici pe copiii mei nu-i spăl în fiecare zi”, a spus Mila Kunis.

Ashton Kutcher și Mila Kunis s-au căsătorit în 2015 și au doi copii: Wyatt Isabelle, de 6 ani și Dimitri Portwood, de 4 ani.

„Nu-mi spăl corpul în fiecare zi cu săpun. Dar mă spăl prin locurile în care este absolut necesar să folosești apa și săpunul”, a spus Mila Kunis.

„Mă spăl în fiecare zi doar la subraț și în zonele intime și cam atât”, a spus Ashton Kutcher.