• România este unul dintre liderii mondiali ai industriei de videochat
  • Mulți bărbați devin modele de videochat, după ce au rămas fără job
  • În pandemie, videochat-ul a rămas un job sigur

Spui videochat și te gândești imediat la femei tinere, frumoase și fără inhibiții. În ultima vreme, au apărut și studio-uri care angajează bărbați!

Unul a fost deschis la Cluj, în plină pandemie, de un antreprenor. A angajat deja opt bărbați, care au între 18 și 28 de ani. Și a început să se vadă și profitul!

A fost nevoie de o investiţie de zeci de mii de euro în aparaturi, în infrastructură în tot ceea ce ţine de buna funcţionare a unui studio. Cumva ne aşteptam să recuperăm banii ăştia în timp, poate într-un an de zile, dar datorită faptului că oamenii au stat în permanenţă acasă a fost mult mai benefic pentru noi şi banii au venit mult mai uşor”, a povestit Andrei, reprezentant studio de videochat.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Eu am locuit în Londra în ultimii patru ani. După ce a început Brexitul, lucrurile au început să ia o întorsătură aiurea pe acolo, aşa că singura variantă era să mă întorc înapoi acasă. Singurul job accesibil şi safe pe perioda pandemiei era videochatul, de care am auzit de la un prieten bun de-al meu. Am avut emoţii la început nu ştiam dacă este ceea ce vreau să fac, eram temător.

Eu sunt o persoană extrovertă şi mă ajută mult să dezvolt latura asta a mea sociabilă, să vorbesc cu oamenii, să îmi dezvolt mai mult aibilităţile lingvistice în limba engleză”, a afirmat, la Aleph News, Sergiu, model.