• Pentru generația Z, bărbații care poartă o grămadă de inele denotă masculinitate și duritate.
  • În Antichitate, purtarea inelelor a fost asociată cu statutul social și puterea.
  • În Egiptul antic, de exemplu, inelele erau purtate ca simboluri ale autorității și bogăției.
  • Grecii antici purtau inele în special la degetul arătător pentru a simboliza stăpânirea și dominația.

Pentru generația Z, băieții duri poartă inele, arată un studiu făcut de Wall Street Journal. Inelele au reapărut în moda bărbaților în ultimii ani, iar asta se pare că ar denota mai multă masculinitate.

În Egiptul antic, de exemplu, inelele erau purtate ca simboluri ale autorității și bogăției. Grecii antici purtau inele în special la degetul arătător pentru a simboliza stăpânirea și dominația.

În Roma antică, inelele erau folosite pentru a marca diferite stadii ale vieții, cum ar fi inelul de logodnă și inelul de onoare acordat pentru merite deosebite. Nobilii purtau inele cu sigilii pentru a-și autentifica documentele sau pentru a sigila corespondența. Inelele erau folosite și pentru a marca alianțe și pentru a-și demonstra loialitatea.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

În Epoca Victoriană, inelele de logodnă și cele inscripționate cu inițiale au devenit populare, iar purtarea lor a început să fie mai mult legată de relațiile romantice. În secolul al XX-lea, modul în care inelele sunt purtate a devenit mai variat. Inelele de logodnă și cele de căsătorie sunt acum obișnuite, iar mulți bărbați le poartă pentru a-și exprima angajamentul față de partenerii lor de viață. De-a lungul timpului, inelele au mai câștigat semnificații legate de modă, stil personal și identitate.

Astăzi, purtarea inelelor de către bărbați denotă simboluri de angajament, statut marital, apartenență la grupuri sau organizații, expresii artistice sau modă.

Citește și