• Cercetătorii au descoperit 3 categorii de bărbați: neo-tradiționaliști, egalitari și progresiști.
  • Neo-tradiționaliștii sunt cei care vor să asigure un trai bun și să fie protectorul în relație.
  • Bărbații egalitari caută o relație în care partenerii să fie egali și pun accent pe reciprocitate.
  • Bărbații progresiști lucrează la construirea echității de gen și inițiază conversații regulate.

Tu cum îți alegi bărbatul? Și… Cum l-ai descrie pe cel perfect pentru tine? Știi din ce categorie face parte? Un nou studiu privind categoriile din care fac parte bărbații ți-ar putea răspunde la întrebări, acum există 3 categorii noi, scrie Daily Mail.

Noul studiu ne-ar putea pune pe gânduri și mai mult, pe noi, femeile, atunci când vine vorba despre preferințele pe care le avem în privința tipologiilor de bărbați. Dacă știam că putem alege între alfa sau beta, trebuie să uităm de cele 2 tipologii.

Uită de alpha și beta

Asta pentru că acum, cercetătorii de la Universitatea Columbia din New York spun că au găsit trei tipuri de bărbați și anume cei neo-tradiționaliști, cei egalitari și cei progresiști. Și pentru că am aflat care sunt, hai să-ți spun și cum îi putem identifica și cum sunt descrise aceste categorii. Neo-tradiționaliștii țin cont de acele idei conform cărora bărbatul trebuie să asigure un trai bun și să fie protectorul în relație.

Recomandări

AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
AZI FACI SPORT ÎN PARCUL COPIILOR
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ
O NUNTĂ CU PERIPEȚII

După cum îți dai seama și din denumirea categoriei, bărbații egalitari caută o relație în care partenerii să fie egali și pun accent pe reciprocitate, acel sentiment de „a da ce primesc”, „așa cum te comporți tu, o fac și eu”. Iar din stilul progresist fac parte acei bărbați care lucrează la construirea echității de gen și inițiază regulat conversații cu partenera lor pentru a stabili cine ce face în relație sau într-o anumită situație, pentru o mai bună conviețuire.

Citește și: