• Bărbatul care a creat cea mai scumpă lumânare din lume pentru nunta lui Meghan și Harry a fost găsit mort.
  • Drew Cockton, care a apărut la Imperiul Leilor pentru a obține sprijin pentru afacerea sa cu lumânări parfumate, a murit la vârsta de 36 de ani.
  • Afacerea sa, Owen Drew, a crescut vertiginos după apariția sa în emisiunea de afaceri, iar Paris Hilton a devenit unul dintre fanii săi celebri.

Drew Cockton, care a participat la Imperiul Leilor (Dragon’s Den) pentru a obține sprijin financiar pentru afacerea sa cu lumânări parfumate, a murit la vârsta de 36 de ani. Drew, a renunțat la slujba sa din cadrul unei companii pentru a se concentra asupra întreprinderii sale, după ce Touker Suleyman i-a oferit o investiție de 50.000 de euro.

Afacerea sa, Owen Drew, a crescut vertiginos după apariția sa în emisiunea de afaceri, iar Paris Hilton a devenit unul dintre clienții săi celebri. l a fondat brandul de parfumuri vegane în 2017, dar a obținut sprijinul financiar al lui Dragon Touker, anul trecut.

Moartea lui Drew a fost anunțată într-o postare pe Facebook de către mama sa, Kate. Anunțul, potrivit Liverpool Echo, sună astfel: „Suntem cu totul și cu totul îndurerați să fim nevoiți să vă spunem că iubitul nostru Drew Peter George Cockton (băiatul meu superb) a murit liniștit acasă ieri.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

„Suntem devastați dincolo de orice imaginație. Viața nu va mai fi niciodată, niciodată la fel. Odihnește-te în pace, dragul meu băiat.”

Între timp, partenerul lui Drew, Ryan Gunn, a postat o fotografie cu el și Drew pe pagina sa de Facebook și a fost copleșit de mesaje de condoleanțe în comentarii.

În timpul carierei sale de fabricant de lumânări, Drew a creat cea mai scumpă lumânare din lume pentru a sărbători nunta lui Meghan Markle și a prințului Harry în 2018, după ce au fost făcute publice detaliile aranjamentelor florale ale ducesei de Sussex.

Lumânările se vând cu 750 de lire sterline și conțin unele dintre cele mai scumpe uleiuri și parfumuri din lume. Anul trecut, Drew a creat, de asemenea, premiile North West LGBTQ+ Business Awards, care își propune să pună în lumină contribuția comunității LGBTQ+ la economia din nord-vestul țării.