• Noi filmulețe postate pe rețelele de socializare au dat în vileag momente de la nunta celebrei cântărețe Britney Spears cu Sam Asghari.
  • Paris Hilton, Selena Gomez, Drew Barrymore și Donatella Versace, care a creat rochia de mireasă a lui Spears, s-au numărat printre celebritățile prezente.
  • Britney și Asghari s-au cunoscut în octombrie 2016, pe platoul de filmare al videoclipului ei pentru piesa „Slumber Party”.

Noi filmulețe postate pe rețelele de socializare au dat în vileag momente de la nunta celebrei cântărețe Britney Spears cu Sam Asghari.

Cei doi miri au susținut în fața invitaților un moment neașteptat, au dansat lasciv, iar cântăreața în vârstă de 40 de ani și-a arătat formele.

După miezul nopții, Britney Spears a renunțat la rochia albă de mireasă și la voal. Cântăreața a dansat cu lenjeria intimă la vedere, acoperită doar de un sacou negru, alături de soțul său.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Vedeta pop s-a căsătorit pe 9 iunie. Sămbătă, toate aceste momente au fost dezvăluite prin intermediul Instagram-ului.

„LIVING IS GIVING … pssss nu vă faceți griji am avut primul meu tanga cu diamante sub jachetă … sper că nu am jignit pe nimeni !!!”, a spus aceasta într-un comentariu.

Între timp, Asghari, în vârstă de 28 de ani, a petrecut ceremonia într-un tricou cu inscripția „Britney & Sam” și pantaloni negri. Se pare că nu a putut să își șteargă zâmbetul de pe față toată noaptea.

În altă parte a videoclipului, interpreta hitului „Toxic” a fost văzută dansând cu Madonna, în timp ce pe fundal se auzea clasicul hit al Reginei muzicii pop, „Like A Virgin”.

„Cât de suprarealist ar fi asta! Să cânți pe Madonna și Madonna să fie acolo lol”, a comentat un fan, iar un altul a adăugat: „Ok. E destul de radical. Madonna dansând pe propriul ei cântec la nunta ta. Wow.”

Paris Hilton, Selena Gomez, Drew Barrymore și Donatella Versace, care a creat rochia de mireasă a lui Spears, s-au numărat printre celebritățile prezente.

„Atât de mulți oameni incredibili au venit la nunta noastră și încă sunt în stare de șoc!!!”, a transmis Spears într-o altă postare pe Instagram.

De la nuntă au lipsit, în mod notabil, părinții cântăreței, Lynne și Jamie Spears, care nu au primit o invitație în urma neînțelegerii lor cu cântăreața din cauza tutelei acesteia, care a fost încheiată în noiembrie 2021.

„Arăți radiantă și atât de fericită!”, a comentat Lynne la postarea de vineri de pe Instagram a lui Britney. „Nunta ta este nunta ‘de vis’! Iar faptul că a avut loc la tine acasă o face atât de sentimentală și specială! Sunt fooooarte fericită pentru voi! Vă iubesc!”

Britney și Asghari s-au cunoscut în octombrie 2016, pe platoul de filmare al videoclipului ei pentru piesa „Slumber Party”.

Cei doi și-au făcut publică idila în ianuarie 2017 și s-au logodit în septembrie 2021.