• O femeie a făcut ca oamenii de pe internet să fie contrariați cu privire la momentul în care ar trebui să dai jos decorațiunile de Crăciun.
  • Pe forumul popular Mumsnet, o femeie a declanșat o dezbatere cu privire la momentul cel mai potrivit pentru a da jos decorațiunile.
  • În descrierea postării, femeia a scris: „Când dați jos decorațiunile de Crăciun?”

O femeie a făcut ca oamenii de pe internet să fie contrariați cu privire la momentul în care ar trebui să dai jos decorațiunile de Crăciun – unii recunoscând că și-au mutat deja obiectele festive în pod. Crăciunul continuă cu a doua zi după cea mai festivă zi a anului, fiind la fel de specială pentru a o petrece înconjurat de cei mai apropiați prieteni și familie.

Cu toate acestea, există câțiva oameni care au început probabil să discute deja despre demontarea decorațiunilor de Crăciun – unii dintre ei s-au grăbit deja. Pe forumul popular Mumsnet, o femeie a declanșat o dezbatere cu privire la momentul cel mai potrivit pentru a da jos decorațiunile – și nimeni nu poate fi de acord.

În descrierea postării, femeia a scris: „Când dați jos decorațiunile de Crăciun?”. Împărtășindu-și propriul sfat, utilizatorul Mumsnet a explicat: „Întotdeauna mă tentează să o fac în a doua zi. Nu o fac, dar vreau să o fac. De obicei, rezist până în ajunul Anului Nou, dar cred că anul acesta m-am simțit cu adevărat fără Crăciun și vreau să dau totul jos acum. Voi păstra totul pentru copii, dar mai vrea cineva să pună totul deoparte?”

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Mulțumită comentariilor, utilizatorii Mumsnet au fost într-o dezbatere aprinsă – cu o persoană care a recunoscut în mod șocant că a început deja procesul de mutare a obiectelor în pod. Ei au scris: „Ale noastre sunt pe jumătate coborâte, plecăm mâine de Anul Nou și nu vreau să mă întorc în ianuarie și să le am încă.”

Un al doilea utilizator a recunoscut: „Mă gândeam la ziua de mâine.” Un al treilea a susținut: „Am ieșit azi, am văzut deja câțiva brazi de Crăciun lângă tomberoane.” „Ai mei sunt sus încă din prima zi, vor fi dați jos mâine, nu-mi place să fie sus de Anul Nou”, a adăugat un al patrulea.

Pe de altă parte, o selecție de utilizatori a respectat regula celei de-a 12-a nopți – în timp ce alții au ținut să îi dea jos imediat după Anul Nou. O persoană a spus: „2 ianuarie.” O alta a fost de acord: „2 ianuarie. Pe 3 ne întoarcem cu toții la muncă, așa că vreau să fie gata până atunci”.

Altcineva a spus: „Sus în primul weekend din decembrie, jos în primul weekend din ianuarie.” Un utilizator șocat a scris: „Doamne sfinte. Cam prea devreme pentru a le pune deoparte. Dar fiecare cu ce are de făcut și toate astea!”.