• O femeie a făcut ca oamenii de pe internet să fie contrariați cu privire la momentul în care ar trebui să dai jos decorațiunile de Crăciun.
  • Pe forumul popular Mumsnet, o femeie a declanșat o dezbatere cu privire la momentul cel mai potrivit pentru a da jos decorațiunile.
  • În descrierea postării, femeia a scris: „Când dați jos decorațiunile de Crăciun?”

O femeie a făcut ca oamenii de pe internet să fie contrariați cu privire la momentul în care ar trebui să dai jos decorațiunile de Crăciun – unii recunoscând că și-au mutat deja obiectele festive în pod. Crăciunul continuă cu a doua zi după cea mai festivă zi a anului, fiind la fel de specială pentru a o petrece înconjurat de cei mai apropiați prieteni și familie.

Cu toate acestea, există câțiva oameni care au început probabil să discute deja despre demontarea decorațiunilor de Crăciun – unii dintre ei s-au grăbit deja. Pe forumul popular Mumsnet, o femeie a declanșat o dezbatere cu privire la momentul cel mai potrivit pentru a da jos decorațiunile – și nimeni nu poate fi de acord.

În descrierea postării, femeia a scris: „Când dați jos decorațiunile de Crăciun?”. Împărtășindu-și propriul sfat, utilizatorul Mumsnet a explicat: „Întotdeauna mă tentează să o fac în a doua zi. Nu o fac, dar vreau să o fac. De obicei, rezist până în ajunul Anului Nou, dar cred că anul acesta m-am simțit cu adevărat fără Crăciun și vreau să dau totul jos acum. Voi păstra totul pentru copii, dar mai vrea cineva să pună totul deoparte?”

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Mulțumită comentariilor, utilizatorii Mumsnet au fost într-o dezbatere aprinsă – cu o persoană care a recunoscut în mod șocant că a început deja procesul de mutare a obiectelor în pod. Ei au scris: „Ale noastre sunt pe jumătate coborâte, plecăm mâine de Anul Nou și nu vreau să mă întorc în ianuarie și să le am încă.”

Un al doilea utilizator a recunoscut: „Mă gândeam la ziua de mâine.” Un al treilea a susținut: „Am ieșit azi, am văzut deja câțiva brazi de Crăciun lângă tomberoane.” „Ai mei sunt sus încă din prima zi, vor fi dați jos mâine, nu-mi place să fie sus de Anul Nou”, a adăugat un al patrulea.

Pe de altă parte, o selecție de utilizatori a respectat regula celei de-a 12-a nopți – în timp ce alții au ținut să îi dea jos imediat după Anul Nou. O persoană a spus: „2 ianuarie.” O alta a fost de acord: „2 ianuarie. Pe 3 ne întoarcem cu toții la muncă, așa că vreau să fie gata până atunci”.

Altcineva a spus: „Sus în primul weekend din decembrie, jos în primul weekend din ianuarie.” Un utilizator șocat a scris: „Doamne sfinte. Cam prea devreme pentru a le pune deoparte. Dar fiecare cu ce are de făcut și toate astea!”.