• Un celebru actor de filme pentru adulți dezvăluie care este cea mai mare greșeală pe care o fac bărbații și femeile în pat.
  • Celebrul actor Johnny Sins a subliniat greșelile bărbaților în pat.
  • Potrivit acestuia, cea mai mare greșeală pe care o poate face o femeie în pat este lipsa de inițiativă.

Un celebru actor de filme pentru adulți dezvăluie care este cea mai mare greșeală pe care o fac bărbații și femeile în pat. Cine nu-l cunoaște pe Johnny Sins, cine nu a auzit de el? Livrator de pizza, instalator, pompier, polițist, astronaut! Cu greu mai există un actor care să fi combinat atât de multe profesii într-una singură. După sute de filme în care a jucat, se poate spune că actorul are experiență. Dar asta nu este tot. În ciuda muncii și a rolurilor sale, el cunoaște bine femeile și știe ce nu le place la sex.

El dezvăluie care este cea mai mare greșeală pe care o fac bărbații și femeile în pat. Potrivit acestuia, principala problemă a reprezentanților sexului puternic este că sunt destul de egoiști. „Mulți bărbați vor doar să se simtă bine și nu le pasă deloc ce se întâmplă cu partenera lor”, susține el.

Iar el spune că ar trebui să facă exact opusul. „Trebuie să dai mai mult partenerului tău pentru ca tu însuți să te simți și mai bine. Nu privi sexul ca pe o experiență cu scopul de a avea orgasm. Da, finalizarea este importantă, dar nu este cel mai important lucru, întregul act este plăcerea. Așa că nu te fixa pe final, grăbindu-te să ajungi acolo și punând plăcerea partenerei tale pe plan secundar”, adaugă bărbatul.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Potrivit acestuia, cea mai mare greșeală pe care o poate face o femeie în pat este lipsa de inițiativă.

„Arată-i uneori iubitului tău că nu se află în pat cu o păpușă de cauciuc, ci cu o femeie pasională care iubește sexul și care ia inițiativa pentru a obține mai multă plăcere”, sfătuiește vedeta xxx. Potrivit acestuia, o altă greșeală pe care o fac doamnele este să se fixeze prea mult pe aspectul lor.

„Dacă o femeie își face griji dacă are burta flască și cum îi arată coapsele, cu siguranță nici ea nu se va simți bine și nici bărbatul care o însoțește nu se va simți bine”. Potrivit acestuia, nu există nimic mai sexy decât o femeie după orgasm, așa că ar trebui să nu te mai întrebi cum arăți în ochii partenerului tău – dacă corpul, părul și machiajul tău sunt în regulă, și doar să te lași pradă pasiunii dintre voi.