• Lucy Muse, din Cardiff, Țara Galilor, trăiește un stil de viață „opțional”, deoarece își propune să poarte cât mai puține materiale.
  • Ea a început să trăiască ca o „persoană goală” în timp ce era la universitate.
  • Ea poartă cât mai puține haine și își propune să petreacă majoritatea zilei goală.

O femeie a dezvăluit de ce purtarea de haine o împiedică să se exprime cu adevărat. Lucy Muse, o artistă din Cardiff, Țara Galilor, nu are nicio problemă în a renunța la haine – chiar și la temperaturi scăzute.

Creatoarea de conținut trăiește acum un stil de viață „opțional”, după ce a devenit o „persoană mai mult dezbrăcată” la universitate. Ea poartă cât mai puține haine și își propune să petreacă majoritatea zilei goală. Deși nu se simte vulnerabilă fără îmbrăcăminte, Lucy înțelege că nu este pe placul tuturor.

Lucy a ales acest mod de viață deoarece este modul în care alege să se exprime. Iar când vine vorba de etichete, ea spune clar că preferă termenul de „persoană goală” celui de nudist. Ea a declarat pentru Fabulous: „Există o mulțime de termeni care se referă la alte tipuri de stil de viață nud – naturiști, nudiști. Sunt lucruri foarte proprii și sunt lucruri foarte pozitive pentru persoanele care se asociază cu acești termeni. Termenul meu este „persoană goală” și asta mi se potrivește.”

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Și, deși îi place să fie nudistă, Lucy nu ar vizita niciodată supermarketul goală. Ea a spus: „Este legal să fii dezbrăcat în public în Marea Britanie, dar eu folosesc bunul simț. De exemplu, nu mă duc goală la magazin. Nu mă pun în astfel de situații.”

Lucy a început acest stil de viață în timp ce se pregătea să devină artistă la universitatea din Cardiff. Acum, ea trăiește un stil de viață „cu îmbrăcăminte opțională” pentru că are impresia că astfel economisește și bani pe parcurs. Ea face chiar și artă vizuală folosindu-se de corpul ei gol și uneori face spectacole cu prietenii care îi împărtășesc stilul de viață.

Lucy a participat, de asemenea, la proteste în pielea goală, cum ar fi World Naked Bike Ride London. Iar când vine vorba de a-și împărtăși stilul de viață, creatoarea de conținuturi postează pe TikTok, unde se mândrește cu 7.000 de urmăritori. Ea a concluzionat: „Reacția a fost foarte pozitivă și am găsit o mulțime de alte persoane care îmi împărtășesc stilul de viață. Evident, există și ceva trolling pe acolo, dar asta nu mă deranjează cu adevărat. Este ceva de așteptat dacă faci ceva diferit sau trăiești alternativ.”