• Un program de inteligență artificială a fost rugat să producă o imagine originală a celui mai bine păstrat secret de pe Pământ.
  • Deși inteligența artificială nu deține nici o valoare predictivă pentru evenimente viitoare, aceasta poate totuși să producă imagini incredibil de interesante pe baza unor simple solicitări de text.
  • Care este cel mai bine păstrat secret de pe Pământ, potrivit inteligenței artificiale? Imaginile au devenit virale pe internet.

O inteligență artificială numită anterior DALL-E, iar în prezent denumită Craiyon, a fost rugată să prezinte ceea ce consideră a fi cel mai bine păstrat secret de pe Pământ.

Inteligența artificială folosește modelul DALL-E mini„, care a fost antrenat de Boris Dayma și Pedro Cuenca cu ajutorul serverelor Google Cloud. Inteligența artificială este capabilă să producă imagini originale din tot ceea ce introduce un utilizator în căsuța de text.

@midjourneys Asking AI for the most closely held secret on Earth #midjourney #askingai #ai #secrets #craiyon #midjourneyart ♬ Let Go - Ark Patrol

Publicul poate introduce orice întrebare sau frază pe care o dorește, iar inteligența artificială va petrece, de obicei, mai puțin de un minut pentru a produce un set de imagini care vor arăta o reprezentare vizuală a textului introdus în căsuță.

Recomandări

SWIFT ÎȘI SURPRINDE FANII
REEGELE CHARLES SE ÎNTÂLNEȘTE CU HARRY
LUPTELE DIN RAFAH SE ÎNCHEIE
NETANYAHU: BIDEN ASCUNDE ARME
CUM SE SIMTE ORAN DUPĂ IMPLANT
CE POARTĂ VEDETELE LA VOGUE WORLD

Deși inteligența artificială nu deține nici o valoare predictivă pentru evenimente viitoare, aceasta poate totuși să producă imagini incredibil de interesante pe baza unor simple solicitări de text. Încearcă și tu inteligența artificială pentru a-ți testa imaginația.