1. Știai că anumite perioade din zi, lună și an sunt deosebit de bune pentru jocul sexual?
  2. Multe femei simt nevoia de a face dragoste vinerea, deoarece asociază această zi cu sfârșitul săptămânii de lucru aglomerate.
  3. Cuplurile de îndrăgostiți fac sex cel mai des în perioada dintre Crăciun și Anul Nou.

Știai că anumite perioade din zi, lună și an sunt deosebit de bune pentru jocul sexual? Multe femei simt nevoia de a face dragoste vinerea, deoarece asociază această zi cu sfârșitul săptămânii de lucru aglomerate.

Sexul de Crăciun

Cuplurile de îndrăgostiți fac sex cel mai des în perioada dintre Crăciun și Anul Nou. Atunci probabil că nu mai ești la birou și ai mai mult timp pentru jocuri sexuale. Atunci când nu ești ocupat mental cu angajamentele de la serviciu, ai și mai mult chef de sex.

Sexul de dimineață

După cum probabil ai observat, bărbații se trezesc adesea cu o erecție. În loc să aștepți toată ziua pentru el, mai bine pune ceasul cu 10 minute mai devreme pentru un sex expres la duș. Vei avea mai multă energie dimineața pentru ceva decât seara, după o zi plină.

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

Sexul ameliorează… durerea

Știai că sexul în timpul menstruației poate reduce de fapt crampele neplăcute? Orgasmul declanșează contracții uterine care ameliorează durerea, iar corpul tău eliberează hormonul oxitocină. Ca bonus, te vei simți mai relaxat și mai fericit.

Sex după antrenament

Un studiu realizat de Universitatea din Florida a constatat că persoanele care fac exerciții fizice au, de asemenea, o dorință mai mare pentru sex. De asemenea, sunt mai rezistenți, ceea ce se datorează formei lor fizice bune. Așa că, chiar dacă nu ți se pare deosebit de romantic, încearcă puțină gimnastică după antrenament.

Prea ocupați

Tinerii ambițioși și ocupați fac de obicei sex doar în weekend. Nici măcar nu trebuie să ieși din casă sau din apartament. Concentrează-te pe calitate în detrimentul cantității și acționează.

Sex la 3 dimineața

Cu cât stai mai mult timp cu partenerul tău, cu atât îți vei dori mai puțin să faci sex. E trist, nu-i așa? Pune ceasul să sune la ora 3 dimineața și apucă-te de treabă. E un lucru sigur că nu se va supăra pe tine. Doar arată mai mult interes și entuziasm.