• Un nou studiu sexual susține că a reușit să afle care sunt sportivii care se bucură cel mai mult de sex și de orgasme multiple.
  • Studiul realizat de brandul de nutriție sportivă, Myprotein, susține că fotbaliștii ajung cel mai puțin la finalul fericit”.
  • De asemenea, experții în sex spun că persoanele care joacă golf au parte de cele mai multe partide de sex și se bucură de mai multe orgasme.

Un nou studiu sexual susține că a reușit să afle care sunt sportivii care se bucură cel mai mult de sex și de orgasme multiple. Studiul realizat de brandul de nutriție sportivă, Myprotein, susține că fotbaliștii ajung cel mai puțin la finalul fericit”. De asemenea, experții în sex spun că persoanele care joacă golf au parte de cele mai multe partide de sex și se bucură de mai multe orgasme.

Potrivit datelor, jucătorii de golf fac sex în medie de 12 ori pe lună – de peste trei ori pe săptămână. Urmați îndeaproape de dansatori, care au ajuns la 12 ori pe lună, și de halterofili, de 11 ori pe lună. Pe de altă parte, fotbaliștii au cele mai puține orgasme, doar de 3 ori pe lună, și s-au dovedit a fi și cei mai puțin încrezători în dormitor.

Sportivii care fac cel mai mult sex:

Jucătorii de golf (de 12 ori pe lună)
Dansatorii (de 12 ori pe lună)
Halterofilii (de 12 ori)
Jucătorii de tenis (de 11 ori)
Fotbaliști (de 11 ori)

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI

Cele mai populare 10 sporturi și cum influențează ele viața sexuală:

Golf

Experții au descoperit că jucătorii de golf fac sex de mai multe ori într-o lună medie (de 12 ori) decât persoanele care practică alte sporturi. Antonia Hall, educator în domeniul sănătății sexuale, spune: Golful oferă beneficii hormonale, reducerea stresului și claritate mentală, toate asociate cu o performanță sexuală mai bună”.

Fotbal

Mai mult de jumătate (51%) dintre fotbaliști consideră că le-a îmbunătățit abilitățile sexuale. Fotbalul oferă un antrenament cardio grozav care crește forța și echilibrul benefic în dormitor”, a declarat Tina, M. Penhollow, profesor de știința exercițiilor fizice la Florida Atlantic University.Cercetările sugerează că femeile consideră că fotbalul este unul dintre cele mai atractive sporturi de urmărit.”

Alergare

Două treimi (66%) dintre alergători au declarat că acest sport i-a făcut să aibă orgasme mai bune. Tina adaugă: „Alergarea crește nivelul de testosteron și libidoul, ceea ce duce la un apetit sexual mai mare și la orgasme mai intense. Studiile au relevat că cuplurile care aleargă împreună fac sex mai des.”

Ciclism

Aproape jumătate (48%) dintre bicicliști spun că ciclismul le-a crescut capacitatea sexuală. „Cicliștii își dezvoltă forța părții inferioare a corpului, ceea ce le permite să exploreze multe poziții sexuale. De asemenea, mersul pe bicicletă oferă beneficii hormonale și claritate mentală cunoscute pentru creșterea plăcerii sexuale”, a adăugat Tina.

Yoga/Pilates

Cei care fac yoga s-au dovedit că au cele mai multe orgasme cu 4 ori mai mult pe lună. Practicarea regulată a yoga crește echilibrul și flexibilitatea, ceea ce poate extinde potențialul sexual, ajutând în același timp la prevenirea rănilor”, explică Antonia. „Practicanții de yoga sunt adesea confortabili și mai prezenți în corpul lor, ceea ce poate crește, de asemenea, apetitul sexual și senzualitatea.”

S-a demonstrat că yoga sporește flexibilitatea mai mult decât orice alt sport, după cum adaugă Tina: „Yoga poate crește cu adevărat conștientizarea corpului, vibrațiile, forța fizică și flexibilitatea.”

Tenis

Între timp, 38% dintre jucătorii de tenis spun că jocul le-a crescut libidoul, cel mai mare procent dintre toate sporturile. Antonia explică: Tenisul vă oferă toate beneficiile de care aveți nevoie pentru a fi la cel mai bun nivel sexual. Dezvoltă forța, echilibrul, cardio și crește în mod natural hormonii de bine.”

Antrenamentul cu greutăți

În timp ce 89% dintre oameni spun că antrenamentul cu greutăți a avut un impact pozitiv asupra vieții lor sexuale, mai mult decât orice alt sport. Tina adaugă: Antrenamentul cu greutăți îmbunătățește apetitul sexual prin stimularea producției de testosteron, crescând dorința sexuală și libidoul.”

Plimbare / Drumeții

Trei sferturi (78%) dintre cei care practică regulat mersul pe jos au declarat că le-a îmbunătățit viața sexuală. Antonia comentează: „Mersul pe jos sau drumețiile eliberează un sentiment de independență și un sentiment de realizare. Explorarea unor locuri noi poate ajuta la construirea încrederii, sporind fericirea și satisfacția.”

Înot

De asemenea, 81% dintre înotători spun că acest sport le-a îmbunătățit viața sexuală, însă doar 44% sunt încrezători în dormitor. Tina explică: „Un program regulat de înot construiește mușchi puternici și duce la rezistență, la reducerea stresului și la o claritate mentală care îți sporește capacitatea de a rămâne prezent și de a te bucura în timpul intimității.”

Dans/Aerobic

Dansatorii au unele dintre cele mai active vieți sexuale, bucurându-se în medie de 12 ori pe lună și simțindu-se foarte încrezători și flexibili.
Tina spune: S-a demonstrat că dansul favorizează sentimentele de poftă, senzualitate și senzualitate. Acest lucru se datorează faptului că îndemânarea și coordonarea necesare sporesc încrederea în propriile abilități și aptitudini, precum și consolidarea încrederii în cadrul unei relații.”

Pe lângă sport, 40% dintre persoane susțin că vitaminele și suplimentele le-au îmbunătățit viața sexuală, iar aproape două treimi (64%) spun că și-au îmbunătățit sănătatea și bunăstarea generală.