• În România nu există o legislaţie clară referitoare la căsuţele mobile, dar este nevoie de o autorizaţie de amplasament.
  • Antreprenor: „Mulţi aleg varianta asta pentru că este rapid de executat. Într-o lună poţi să ai casa deja gata”
  • Avantaje: rapiditatea construcţiei, racordarea la apă, confort, privelişte de vis.

Dacă vrei să descoperi țara şi să trăiești într-un loc cool, există o soluție: casa-container. Dacă tot trăim vremuri grele în care trebuie să stai izolat, e simplu, iei o casă container şi te muţi în inima muntelui.

Dacă nu vrei totuşi să plătești 60 de mii de euro pentru o casă container,
poţi doar să te cazezi în așa ceva. Moon Resort din Buşteni
sau La Kuburi, în Slănic Moldova oferă aceste servicii.

Cristian – un tânăr antreprenor a construit case pe roţi cu structura unui container în Buşteni pentru turişti. Proiectul lui se numeşte Moon Resort.

Recomandări

PUTIN DISCUTĂ CU FICO
BIBI AMENINȚĂ REBELII HOUTHI
CIOLACU: AVEM COALIȚIE
FONTANA DI TREVI SE REDESCHIDE
ZELE CREDE-N ADERARE
NEGOCIERI FĂRĂ SFÂRȘIT

Cristian: „Mulți folosesc chestia asta în regim hotelier sau dacă vor să aibă o casă de vacanță și dacă se plictisesc de locația asta, o mută în altă parte. Costurile depind foarte mult de materialele pe care le pui în izolație sau de felul în care faci finisajele. Și containerul poți să îl iei și să îl pui oriunde, dar dacă pui un parchet triplu stratificat și geamuri aluminiu, costul crește.”

Deși este un concept nou, cererile încep să crească.

Radu Popa, administrator Cros Construct: „A început să se schimbe mentalitatea de pe vremea părinților sau bunicilor noștri, când casele erau din cărămidă, beton și acolo stăteai toată viața.