• Poziția ta sexuală preferată îți arată cât de pervers poți deveni cu partenerul tău în pat!
  • „Ești o persoană perversă?!” Probabil că nu este ceva ce ți se întâmplă foarte des (sau niciodată), dar personalitatea ta și poziția ta sexuală ar putea merge în paralel.
  • Fie că ești preocupat de o relație sau ești mereu în căutarea următoarei aventuri, descoperă ce spun mișcările tale preferate despre tine.

Poziția ta sexuală preferată îți arată cât de pervers poți deveni cu partenerul tău în pat!

„Ești o persoană perversă?!” Probabil că nu este ceva ce ți se întâmplă foarte des (sau niciodată), dar personalitatea ta și poziția ta sexuală ar putea merge în paralel.

Fie că ești preocupat de o relație, sau ești mereu în căutarea următoarei aventuri, descoperă ce spun mișcările tale preferate despre tine.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Poziția Misionarului

Persoanele care iubesc poziția Misionarul sunt în căutarea intimității. În timp ce această apropiere este plăcută, încearcă să eviți să stai întins acolo (cu excepția cazului în care așa îți place). Mișcă-ți corpul pentru a obține plăcerea pe care ți-o dorești și cere ceea ce ai nevoie de la partenerul tău.

Poziția Lotus

Aceasta este o poziție foarte intensă și plăcută pentru ambele părți și trebuie să nu te grăbești cu ea. Mângâie ușor fiecare parte a corpului a persoanei de lângă tine.

Poziția Cowgirl

După cum probabil ai ghicit, poziția cowgirl (sau fata deasupra) este o poziție pentru femeile cărora le place să preia frâiele. „Nu ți-e frică să ceri ceea ce vrei”.

Probabil că te vei excita în orice poziție care implică să fii șefa și să faci spectacol pentru partenerul tău. Această poziție sexuală îți oferă un control total asupra unghiului și a adâncimii de penetrare.

Poziția Doggy Style

Dacă „statul în patru labe” este atracția ta, s-ar putea să fii de acord cu aceste instincte animalice. „Această mișcare este lipsită de rușine și pune nevoile tale sexuale mai presus de o conexiune personală”.

Poziția Linguriță

Această poziție îți permite să simți literalmente fiecare mișcare pe care o faci cu partenerul. Mișcă-te încet, astfel încât să te poți concentra cu adevărat pe conexiunea pe care o împărtășesti.

Poziția Cowgirl inversată

Fetele care iubesc cowgirl-ul inversat își doresc cu siguranță să se atingă singure, dar sunt, de asemenea, interesate să-și excite partenerii. În această poziție, o persoană este excitată atât fizic, cât și mental.