• O şedinţă de educaţie acvatică costă în medie 150 de lei
  • Cât timp copilul tău învaţă să înoate, tu poţi merge în salină să te relaxezi
  • Clubul va deschide o nouă locaţie în toamnă în nordul Capitalei

Dacă nu mai ştii ce activităţi să faci cu cel mic, du-l la înot. Fiecare copil are propriul instructor, care poartă mască pe tot parcusul şedinţei. În piscină au voie să intre numai 2 sau maxim 3 copii. Igiena apei se face doar pe bază de ozon şi UV, fără aport de clor şi tot aici te poţi bucura de şederea în salină cu sau fără copilul tău. Clubul va mai deschide o nouă locaţie în toamnă în nordul Capitalei în care s-au investit până acum circa 100 de mii de euro.

Uite ce mărturisește despre experiență Popovici Taisia, mămică: „Venim deja de un an de zile. Când iese din apă este mai fericit. Fiind un copil foarte energic este mult mai relaxat. Doarme mai bine, mai repede, mânâncă mai bine.“

Carmen Dumitru, manager club acvatic pentru copii: „Educaţia acvatică este pentru categoria de vârstă 4 luni – 6 ani. Mi-am dorit să oferim un cadru intim tuturor părinţilor care vor să investească în educaţia alternativă a copiilor lor. Instructorii sunt din 14 în 14 zile testaţi. Avem echipamente şi biocide, astfel încât să asigurăm materialele igienico-sanitare, covoraşe antibacteriene, lămpi UVC pentru igienizarea suprafeţelor. Educaţia acvatică este un serviciu şi o educaţie alternativă pe care tot mai mulţi părinţi o caută în această perioadă.“

Recomandări

CEARTĂ PE VILELE RAAPPS
SCHIMBĂ BANCA LA ȘCOALĂ
EMILY IN LONDON?
SHEERAN CÂȘTIGĂ
CONTINUĂ VACCINAREA
CE NU ȘTII NU TE DOARE