• Annie Jo Scott și Effie Rose Scott sunt două surori gemene nou-născute care vor avea pentru totdeauna o poveste unică de spus la naștere.
  • Surorile gemene fraterne s-au născut în zile diferite, în ani diferiți.
  • Scott și soțul ei, Cliff, care sunt din Denton, Texas, așteptau ca fiicele lor să sosească pe 11 ianuarie, dată la care era programată o operație de cezariană.

Annie Jo Scott și Effie Rose Scott sunt două surori gemene nou-născute care vor avea pentru totdeauna o poveste unică de spus la naștere. Surorile gemene fraterne s-au născut în zile diferite, în ani diferiți. Annie Jo s-a născut la ora 23:55, pe 31 decembrie 2022, potrivit mamei sale, Kali Scott. Sora ei, Effie Rose, s-a născut la ora 00:01, pe 1 ianuarie 2023, potrivit lui Scott.

Îmi place aspectul unic că au ocazia să meargă înainte cu un pic de individualism încă de la început”, a declarat Scott pentru Good Morning America. Scott și soțul ei, Cliff, care sunt din Denton, Texas, așteptau ca fiicele lor să sosească pe 11 ianuarie, dată la care era programată o operație de cezariană.

Scott a spus că, după ce a mers la o programare de control pe 29 decembrie, a fost spitalizată pentru ca medicii să-i poată monitoriza tensiunea arterială. Abia atunci, a spus ea, cuplul și-a dat seama că primii lor copii ar putea fi bebeluși de Anul Nou.

Recomandări

POLONIA ARESTEAZĂ UN SUSPECT ÎN CAZUL ATACULUI LUI ZELENSKI
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Am glumit în acel moment, odată ce ne-am dat seama că nu vom pleca din spital fără bebeluși, că nu ar fi amuzant”, a spus Scott. Aveam câțiva prieteni care au spus același lucru, iar apoi a ajuns să se întâmple așa.”

Scott a spus că medicii au decis să meargă mai departe cu cezariana sâmbătă seara târziu. Annie a fost primul copil adus pe lume, iar șase minute mai târziu, Effie. Ambele fetițe au cântărit în jur de 1,5 kilograme fiecare, potrivit lui Scott. Ea a spus că ea și gemenele sunt sănătoase și se recuperează bine.

Acum, Scott și soțul ei se gândesc la cum vor arăta sărbătorile de Anul Nou și ziua de naștere în două zile diferite în deceniile următoare. Mă gândeam, știți, atât de tradițional la o singură zi de naștere, dar acum sunt două zile de naștere total diferite”, a spus Scott. Ea a adăugat: Va trebui să începem să sărbătorim Anul Nou puțin diferit acum”.