• O mamă a dat naștere unor gemeni conjuncți cu două capete, patru brațe și două picioare.
  • Mama bebelușilor, al cărei nume nu a fost dezvăluit, era conștientă că așteaptă gemeni uniți.
  • Aceștia au fost aduși pe lume prin cezariană, după o sarcină convențională de nouă luni.

O mamă a dat naștere unor gemeni conjuncți cu două capete, patru brațe și două picioare. Frații păreau să arate ca un singur bebeluș de la trunchi în jos, dar, din cauza unei afecțiuni medicale rare, fiecare dintre ei are propriile două brațe, gât și cap.

Mama bebelușilor, al cărei nume nu a fost dezvăluit, era conștientă că așteaptă gemeni uniți. Aceștia au fost aduși pe lume prin cezariană, după o sarcină convențională de nouă luni, la Spitalul Universitar Mansoura din Egipt, iar apoi au fost transferați rapid la un spital specializat pentru copii.

Sexul fraților nu a fost încă dezvăluit. Este puțin probabil ca frații să fie separați vreodată, deoarece au prea multe organe comune prin abdomen și piept și nu ar putea supraviețui singuri. Dar acest lucru nu este valabil pentru toate nașterile contopite.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

În luna septembrie a acestui an, doi gemeni uniți de la piept la pelvis au fost separați cu succes după ce COVID a întârziat operația. Bebelușii au fost transferați la Spitalul Ormond Street din Londra, unde a avut loc operația.

Părinții Hannah și Dan Bateson au intrat pe rețelele de socializare pentru a anunța că operația a fost un succes. Într-o postare, cuplul a scris: „Annie și Issie s-au despărțit. A fost o zi foarte lungă, intervenția lor chirurgicală a durat până marți dimineață, la primele ore ale dimineții, dar fetițele noastre s-au descurcat foarte bine. Există o recuperare lungă în fața lor și ne așteptăm să existe câteva hopuri pe parcurs, dar sunt niște domnișoare puternice și sunt bine îngrijite. Vreau doar să spun MULȚUMESC, dragostea care ni s-a arătat a fost complet copleșitoare, iar rugăciunile care au fost spuse pentru ele ne-au ajutat să trecem peste. Echipa care a efectuat operația fetelor este pur și simplu uimitoare și suntem foarte recunoscători.”