• Pentru 68 de lire sterline poți închiria un cort, în Londra, în camera de zi.
  • Chiria medie în Londra era de 2.501 lire sterline pe lună în aprilie 2023.
  • Dormi într-un turn deasupra mării la castele, moară de vânt, la o macara sunt locații inedite AIRBNB.

Ești obișnuit să călătorești și să te cazezi cu Airbnb în multe locații de vacanță, dar acum ai o nouă modalitate unică în  Londra de a sta într-un apartament.

Ce opțiuni inedite de cazare sunt la Londra?

Știm că îți place confortul și ți-ar plăcea să te lăfăi într-un pat king size, dar poate uneori nu vrei să dai atât de mulți bani pe chirie, iar noua formulă ar fi să închiriezi un cort romantic și nu oriunde chiar în sufragerie. Mai ai și posibilitatea să ai parte și de reduceri si să ajungi undeva la 38 lire sterline. Iar dacă vrei să stai o lună poți face o afacere de 1.140 lire sterline.

Recomandări

TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
O LUNĂ DE SCHENGEN

O să trebuiască să împarți sufrageria și cu altcineva?

S-ar putea să nu fi singur în sufragerie, pentru că mai încap și alte corturi. Cu care bineînțeles împarți baia, bucătăria. Dar dispui de wi-fi, ai și un spațiu de lucru, aer condiționat, mașină de spălat.

Cum au reacționat cei care s-au cazat în sufrageria magică?

Nu toate sunt recenzii pozitive…dintre problemele cu care s-au confruntat cei care au profitat de acest chilipir…unul spunea că a vrut să doarmă și lumea s-a adunat să mănânce în sufragerie, alții că vecinul sforăia sau făcea gălăgie că a băut prea mult. Alți au spus că pentru un sejur de câteva zile, e locația perfectă. Deci poți alege, dar dacă mergi cu un grup de prieteni poate fi chiar distractiv.

Citește și