• Acest incident, povestit de o utilizatoare anonimă pe rețele de socializare, a stârnit discuții aprinse.
  • Unii susțin că incidentul este fictiv, alții cred că este complet real.
  • Iată despre ce vorbește, de fapt, utilizatorul în cauză.

Acest incident, povestit de o utilizatoare anonimă pe rețele de socializare, a stârnit discuții aprinse. Unii susțin că incidentul este fictiv, alții cred că este complet real.

Iată despre ce vorbește, de fapt, utilizatorul în cauză.

Când am auzit această poveste, am început să râd de nu mai puteam și nimeni nu mă putea opri. Personajul principal din această poveste este o prietenă de-a mea care și-a făcut o programare la ginecolog.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Înainte de procedură, a făcut un duș și s-a uscat bine peste tot, dar nu cu prosopul potrivit. Pur și simplu nu a observat că luase prosopul fiicei sale.”

Și acum, iat-o în cabinetul unui doctor tânăr, care o invită să se așeze pe scaunul ginecologului. Ea se apleacă, ia postura necesară, iar doctorul îngheață surprins, abia stăpânindu-și râsul.

Dar, ca un profesionist s-a abținut și a scăpat doar o singură frază: „V-ați pregătit prea serios pentru examen”.

În acel moment, prietena mea nu a reușit să înțeleagă ce voia să spună doctorul. S-a întors acasă și a început să spele rufele.

Și a rămas cu gura căscată de surpriză, când a luat prosopul fiicei sale, cu care s-a șters înainte de a merge la ginecolog pentru control.

Întregul prosop strălucea la propriu. Și-a amintit imediat că fiica ei se jucase cu produse de machiaj cu sclipici. Abia acum prietena mea a realizat ce a vrut să spună doctorul când i-a spus că se pregătise prea serios pentru examen. Și când și-a imaginat ce văzuse și gândise tânărul ginecolog, aproape că s-a mai oprit din râs …”

Povestirea, care seamănă prea mult cu o anecdotă, este percepută de cititori într-un mod destul de încurcat.

„Hahahaha! Dar cum se face că nu a simțit nimic, probabil că trebuia să aibă mâncărimi de la fardurile alea strălucitoare”, se îndoiește Ellie.

„Este un fel de invenție. Dacă se ștergea cu adevărat cu un prosop ca acela, machiajul sclipitor ar fi picurat și el pe podea. De aceea cred că povestea este inventată.”