• Guvernul a decis ca bugetarii să aibă liber între 1 mai și Pastele ortodox.
  • Părinții vor avea 6 zile libere, iar copiii 10 zile în prima minivacanță din acest an.
  • Anca vine cu recomandări pentru a-ți petrece timpul cu cel mic.

Atunci când copilul are 10 zile de vacanță, iar tu doar 6, realizezi că vacanța lui nu este neapărat și concediul tău. Astfel apar întrebările: „Ce facem cu copilul?” sau „Cu cine îl lăsăm?” Dacă ești părinte, știi deja că cea mai la îndemână variantă este să-ți lași copiii cu bunicii sau cu bona, ori să cauți tabere educative sau să îi mai înscrii la un curs. Există variante de răspuns pentru fiecare, la pachet cu avantaje și dezavantaje.

Anca Buruciuc, administrator grădiniță privată: „Este destul de scurt timpul în care să trimitem copilul într-o tabără sau să-l înscriem în alte activități. De aceea, am recomandat întotdeauna să fructificăm acest timp liber, ca măcar unul dintre părinți să fie liber și să îl petreacă unu-la-unu cu copilul. ” 

„Dacă în perioadele de vară, de exemplu, putem trimite copilul în diverse activități pentru 2 săptămâni, în aceste perioade scurte aș recomanda conectarea cu cel mic, petrecerea de timp liber, activități casnice alături de ei, să îi atragem în a găti alături de ei, a face cumpărături împreună”, spune Anca Buruciuc. 

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

Citește și