• Melania Roșoi: „Mie mi-ar plăcea să plec într-o vacanță împreună cu familia ar fi cel mai bun cadou
  • Aparatura și ustensilele de gătit au avut o creștere de vânzări de 300%
  • Mărțișoarele și-au dublat vânzările

Dacă ești bărbat, luna martie e una cu multe provocări pentru tine. E luna cadourilor și e greu să îl găsești pe cel care să impresioneze cu adevărat.

Ce cadouri să alegi pentru doamnele din viața ta? E întrebarea pe care ți-o pui și de multe ori nu găsești răspunsul. Ca să-ți vin în ajutor, am întrebat câteva femei ce ar dori ele să primească.

Melania este agent de vânzări. Soțul ei are grijă să fie atent și să-i ofere daruri personalizate. Însă iată ce i-ar plăcea ei. Melania Roșoi: „Mie mi-ar plăcea să plec într-o vacanță împreună cu familia ar fi cel mai bun cadou. Asta cu vacanța ar impresiona pe oricine“.

Tot o vacanță și-ar dori și Elena, un medic stomatolog de succes. Însă ea înțelege că în pandemie, călătoriile au fost puse pe hold. De aceea, se reorientează.

Elena Ene: „De 1 martie am primit multe flori și mărțișoare și m-am bucurat foarte mult dar mai ales de flori, ador florile, îmi plac cel mai mult cele din ghiveci pentru că mă pot bucura de ele pe o perioadă mai lungă. Nu pot să zic că mi-a lipsit ceva, am avut tot ce mi-a trebuit, prefer ca atunci când primesc cadouri să merg să mi le aleg singură“.

Recomandări

ELICOPTERUL LUI RAISI S-A PRĂBUȘIT
CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ RAISI A MURIT
CINE ESTE EBRAHIM RAISI?
VERSTAPPEN IA MARELE PREMIU LA IMOLA
DE CE E ROȘU PORTRETUL REGELUI?

George este unul dintre bărbații care a înțeles că luna martie este a femeilor. De profesie instructor de dans, el urmărește fiecare pas al iubitei, pentru a se asigura că surprizele pe care i le pregătește vor fi bine primite. Dar el are și un avantaj.

George Simon Ene: „Pe mine, în primul rând, eu am fost cel mai frumos cadou. I-am oferit multe clipe cu mine și flori, ciocolată, prăjiturele, bombonele și mâncare. Am făcut de mâncare, de 1 martie am făcut ceva de mâncare, ceva bun“.

Categoriile de produse care și-au mărit vânzările

Robert Berza de la Emag îți spune că vânzările deja au crescut considerabil pentru anumite categorii de produse. Mai nou, a crescut și utilizarea serviciilor Easy Box.

Robert Berza, vicepreședinte Fashion and Sport Emag: „Oamenii s-au dus câtre beauty, make-up, creme și câtre clasicile chestii de înfrumusețari. Ăia mai puțin creativi au luat scule de gătit, dar dacă așa își văd prietena mai mult în bucătărie, iubita sau soția e treaba lor, dar se vede și asta în trend.“