• „Castingul deschis” este o tendință în materie de întâlniri care va lua avânt în 2023 – și este o veste bună pentru cei singuri.
  • Cercetările de la Bumble au constatat că 1 din 3 (38%) oameni sunt acum mai deschiși să exploreze relații cu persoane care sunt dincolo de tiparul lor obișnuit.
  • Experții de la Inner Circle prezic că sentimentul de „an nou, eu nou” îi va motiva pe cei care ies la întâlniri să lase în urmă vechile obiceiuri toxice.

„Castingul deschis” este o tendință în materie de întâlniri care va lua avânt în 2023 – și este o veste bună pentru cei singuri. Potrivit experților de la Bumble, oamenii sunt mai „deschiși” în ceea ce privește cerințele lor atunci când își caută dragostea.

În loc să „arunce” o plasă mică în grupul de întâlniri, ei sunt dispuși să se abată de la tiparul lor obișnuit. Deoarece a fi pretențios în privința aspectului fizic nu garantează conexiuni semnificative, ar putea să-i ajute pe mulți să găsească potriviri care chiar funcționează pe termen lung. Și, până la urmă, contrariile se atrag!

Cercetările de la Bumble au constatat că 1 din 3 (38%) oameni sunt acum mai deschiși să exploreze relații cu persoane care sunt dincolo de tiparul lor obișnuit. Iar în Marea Britanie, mai mult de jumătate dintre cei care se întâlnesc (52%) folosesc castingul deschis”.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA

În plus, 1 din 4 (28%) dintre noi acordă mai puțină importanță întâlnirilor cu persoane la care ceilalți se așteaptă”. Experții de la Inner Circle prezic că sentimentul de an nou, eu nou” îi va motiva pe cei care ies la întâlniri să lase în urmă vechile obiceiuri toxice și să caute alte persoane care caută același lucru.