• Capitala te așteaptă weekend-ul acesta cu activități pentru toate gusturile și vârstele.
  • Pe Victoriei poți merge la Victoria Hub, un târg dedicat artizanului local.
  • Lagoon Park te așteaptă cu plajă artificială și numeroase facilități și sporturi nautice.

Se anunță un weekend cu vreme perfectă. Așa că ar fi păcat să stai în casă. Pregătește-te pentru un weekend plin de activități captivante, perfecte pentru toate gusturile și vârstele. De la festivaluri gastronomice la târguri de stradă și deschideri de parcuri acvatice, capitala oferă o varietate de opțiuni.

Ce pot să fac în acest weekend?

Pentru că vom avea un weekend călduros și poate vrei să te bronzezi, îți spun că în nordul Capitalei, Lagoon Park își deschide porțile pentru un sezon plin de distracție și relaxare. Cu o plajă artificială vastă și numeroase facilități, inclusiv șezlonguri premium, restaurante și sporturi nautice, parcul promite să devină destinația ta preferată în care să îți petreci timpului liber într-un cadru urban.

În inima orașului, la Verde Stop Arena, se desfășoară sâmbătă și duminică Appetito Italian Food Festival. Evenimentul aduce în prim-plan deliciile bucătăriei italiene, acompaniate de o selecție rafinată de băuturi și muzică live. Vizitatorii sunt invitați să exploreze și să guste preparate tradiționale din diverse regiuni ale Italiei, într-o atmosferă vibrantă și prietenoasă.

Recomandări

PRESIUNEA CREȘTE ASUPRA LUI BIDEN
ÎI IA HARRIS LOCUL LUI BIDEN?
PE CINE FACE DE RÂS ȘOȘOACĂ?
RUSIA ÎL CONDAMNĂ PE GERSHKOVICH
UNDE FUGI DE CANICULĂ ÎN WEEKEND?
ZBORURI AFECTATE DE PANA DE LA MICROSOFT

Iar dacă vrei să te delectezi, tot sâmbătă și duminică Victoria Hub găzduiește Bazaar pe Victoriei, un târg dedicat micilor afaceri și artizanatului local. Participanții vor prezenta produse handmade, bijuterii, haine și accesorii unice, așa că poți susține talentul local mai ales dacă ești pasionată de shopping și inovație.

Citește și