• Biblioteca Metropolitană București prezintă „Ghicitori pentru copii – Călătorie în lumea cuvintelor”.
  • Calea Victoriei este pietonală și în acest weekend în cadrul programului „Străzi deschise”.
  • Îți poți duce copilul la ateliere de desen și pictură la Sala Atelier a Muzeului Antipa.

Ai ajuns din nou la final de săptămână și ai în față 2 zile să-ți reîncarci bateriile. Te poți plimba în natura, poți ieși la masă cu prietenii sau poți merge la o piesă de teatru. Bucureștiul îți oferă și weekendul acesta numeroase activități.

În acest weekend, capitala e plină de spectacole de teatru, expoziții și alte evenimente. Avem și vreme bună, așa că în seara asta de exemplu, poți merge la Teatrul Elisabeta la o piesă: Despre dragoste, cu ură, iar la Teatrul Nottara ai Operațiunea „Petaarda”. Sâmbătă și duminică poți merge la mai multe piese: 20 de ani în Siberia, Furtul Secolului, Meșteșugul Vieții, Călătorii prin galaxii.

Apoi începând de azi, Uniunea Artiștilor Plastici din România găzduiește Salonul Internațional al Sticlei. Mâine, Muzeului Național de Istorie a României, între orele 11:00-13:00, va avea loc un spectacol de teatru de păpuși, dar și ateliere conversaționale realizate de Biblioteca Metropolitană București. Duminică ai mai multe evenimente pentru tine și familie. Tot biblioteca Metropolitană București prezintă „Ghicitori pentru copii – Călătorie în lumea cuvintelor”, oferind apoi ateliere de creație, dezvoltare a abilităților artistice și lectură, iar după, ai parte de un spectacol de teatru de păpuși „Licurici”. 

Recomandări

DE CE S-A PRĂBUȘIT ELICOPTERUL CU RAISI
CNN: HAGA CERE ARESTAREA LUI NETANYAHU
CE URMEAZĂ ÎN IRAN
RAISI ȘI DELEGAȚIA AU MURIT
CINE STĂ ÎN CARTIERUL JUSTIȚIEI
NASA CAUTĂ URMELE VIEȚII PE MARTE

Iar Promenada Urbană ajunge în acest weekend și pe strada Pajurei din sectorul 1, între strada Presei și strada Făurei, dar continuă și pe Calea Victoriei. Evident poți merge la shopping, te poți plimba în Herăstrău sau poți lua masa cu ori prietenii ori familia. În concluzie, ai unde ieși. Festival culinar, festival de film, Străzi Deschise și evenimente în care arta e în centrul atenției.

Citește și