• Zesty este un cuvânt nevinovat care a căpătat un nou înțeles pe platforma TikTok.
  • TikTok a pus definitiv stăpânire pe viețile noastre și odată cu el, au apărut noi tendințe și cuvinte virale.
  • Dacă ceva este zesty pe TikTok, înseamnă că este palpitant, distractiv și stimulant.

Zesty este un cuvânt nevinovat care a căpătat un nou înțeles pe platforma TikTok.

TikTok a pus definitiv stăpânire pe viețile noastre și odată cu el, au apărut noi tendințe și cuvinte virale.

Social media a fost întotdeauna un loc în care se nasc noi termeni de limbaj vulgar. Fie că este vorba de referințe la meme-uri sau de combinații ingenioase de cuvinte, există întotdeauna ceva nou în trend.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

TikTok are o lume întreagă de tendințe virale bizare, inclusiv cea mai recentă tendință sexuală „vabbing” – hacks și noi semnificații pentru cuvinte pe care probabil că le-ați folosit de multe ori înainte.

Un astfel de cuvânt care a devenit un argou viral pe TikTok este „zesty”. Când vă gândiți la acest cuvânt, ceea ce vă vine probabil în minte este ceva fructat, poate o lămâie sau o portocală.

Dar cuvântul are mai multe semnificații și utilizări pe TikTok. Iată ce trebuie să știți.

Ce înseamnă „zesty” pe TikTok?

Cuvântul „zesty” este definit în mod obișnuit ca fiind „atrăgător sau plin de viață” și „plin de energie, entuziasm și aromă”. Pe TikTok, înseamnă de fapt același lucru.

Oamenii de pe platforma de socializare folosesc de obicei cuvântul atunci când vorbesc despre videoclipuri sau tendințe specifice care sunt amuzante de urmărit sau incitante.

Dacă ceva este zesty pe TikTok, înseamnă că este palpitant, distractiv și stimulant. Poate fi orice, de la un cântec sau un dans până la o persoană sau un film.

Iar cuvântul pare să fie destul de popular ca un argou TikTok, hashtagul #zesty adunând peste 78 de milioane de vizualizări pe aplicație.

În viața noastră reală, cel mai probabil vom întâlni cuvântul zesty în legătură cu mâncarea. Cu toate acestea, cuvântul se aplică la multe lucruri diferite pe TikTok.

Are un sens sexual?

În timp ce „zesty” este folosit de obicei pe TikTok pentru a descrie ceva distractiv și energic, dar are și un sens destul de picant pe aplicație.

Unele persoane folosesc zesty într-un mod sexual, pentru a descrie pe cineva sau ceva care este sexy, provocator sau atrăgător din punct de vedere sexual.

De exemplu, o imagine sau un videoclip senzual ar putea fi descris ca fiind o postare „zesty”.

O postare a seducției este o publicare pe rețelele de socializare, menită să capteze atenția unei persoane sau a unor persoane, vizând în special pe cineva care ar putea să placă.

Postările înșelătoare pot fi orice, de la imagini sexy la videoclipuri cu conținut XXX, care ne pot ademeni, cuvântul „zesty” fiind o descriere excelentă a acestora.