• Make-up-ul este important pentru seara de revelion, reflectă bucuria și strălucirea serii.
  • Revelionul este momentul perfect pentru a străluci și a-ți arăta cea mai bună versiune a ta.
  • Mirela Vescan: În noaptea de revelion machiajele și texturile trebuie să fie minimaliste.

Alegerea make-up-ului pentru Revelion este foarte importantă pentru că reflectă bucuria și strălucirea serii. Opțiunile trebuie să fie vibrante ca și atmosfera. Mirela Vescan este make-up artist și spune că în noaptea de revelion machiajele și texturile trebuie să fie cât se poate de minimaliste.

„Se spune că așa cum arăți și cum te simți în seara de revelion, așa vei arăta și te vei simți tot anul și este bine să avem o imagine de neuitat. Trebuie să ținem cont de toate detaliile, vestimentație, coafură și machiaj. Am și două propuneri, o combinație de culori reci, care nu poate fi uitată. Se folosesc pigmenți și creioane ca să obținem aceste culori puternice”, a explicat Mirela Vescan la Aleph News.

Revelionul este momentul perfect pentru a străluci și a-ți arăta cea mai bună versiune a ta. Un machiaj bine realizat poate transforma întreaga ta apariție și poate adăuga un plus de încredere în momentele speciale.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME

„Hai să plecăm de la culoarea anului 2024, peach fuzz. Să ne gândim că a fost aleasă în urma unor studii, într-o capitală secretă și a fost anunțată în prima săptămână a lunii decembrie. Această culoare ne duce cu gândul la empatie, la familie, la socializare, dar și la un machiaj minimalist. Acest peach fuzz este greu de accesat în machiaj. Vine din urmă un trend propus de designeri, se poartă machiajul minimalist, adică tonalitatea culorii. Avem o nuanță cuminte, dar poate fi aplicată pe pleoape, pe obraji și pe buze”, a explicat Mirela Vescan la Aleph News.

Citește și