• 2024 vine cu noi tendințe în materie de make-up.
  • Se poartă liftingul genelor, tenul cu aspect radiant, fardurile luminoase și blurred lips.
  • Schimbarea intensității machiajului este forțată și de lumina la care este expus machiajul, în funcție de momentul zilei.

În ceea ce privește machiajul valabil pentru toată ziua, acesta este un machiaj care să îți reflecte personalitatea, doar că aici mai intervin câteva reguli care ne spun că trebuie să adaptăm machiajul în timp și spațiu. Schimbarea intensității machiajului este forțată și de lumina la care este expus machiajul, în funcție de momentul zilei. Deci, un machiaj valabil este machiajul potrivit, la locul și timpul potrivit.

„Un machiaj care să fie valabil pentru toată ziua este un machiaj care să îți reflecte personalitatea, doar că aici mai intervin câteva reguli care ne spun că trebuie să adaptăm machiajul în timp și spațiu. Opțiunile sunt nesfârșite, iar totul depinde de creativitatea fiecăruia. Unul dintre preferatele mele, blurred lips, când vrei sa porți ruj, fără ca acesta sa devină vedeta machiajului. Aplicăm un ruj mat sau satinat pe care-l putem estompa, începând cu centrul buzelor către exterior, unde aplicam o culoare mai deschisă, obținând un efect de buza muscata sau lăsam ca rujul de pe centrul buzelor sa se piardă în culoarea buzelor naturale”, a explicat Margot Mitru, make-up artist, la Aleph News.

Un alt trend care ne urmărește din 2023, „clean girl aesthetics”, un machiaj curat, care evidențiază fiecare trăsătură într-un mod foarte subtil și precis.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII

„Ne focusăm pe un aspect radiant al pielii și încercăm să folosim cât mai puține produse pentru corectare, folosim blush chiar pe centrul pometelui chiar dacă l am evitat tot anul 2023, sprâncenele naturale, fără corecturi, iar pentru buze folosim contur, completat de balsam de buze sau gloss”, a spus Margot Mitru, make-up artist, la Aleph News.

Citește și