- Vlăduț recomandă somon la tigaie cu hummus, tortilla și pico de gallo.
- Fel principal: caracatița, sos roșii cu șofran, ragu de porc și salată de fenicul.
- Vlăduț recomandă salată de mazăre cu zăpada de telemea și dressing de lămâie.
O nouă zi, aceeași întrebare: eu ce mai mănânc azi? Fie că ieși în oraș, fie că alegi să comanzi sau să te autoinviți la masa la prieteni, niciodată nu strică să înveți o nouă rețetă ușor de făcut. Dacă vei mai și surprinde invitații cu ea, atunci ia repede un pix și o foaie.
„Pentru că vara și-a intrat în drepturi trebuie ceva mai fresh, mai light, să nu ne îngreunăm foarte tare. Peștele e super ok în perioada asta. Pentru că peștele nu ține foarte mult de foame, are nevoie și de carbohidrați. Un pic de hummus, o bucată de tortilla și niște pico de gallo ca să păstrăm nevoia de fresh în fafurie”, a explicat Vlăduț Manoliu, chef, la Aleph News.