• Cea mai în vârstă persoană în viață din Statele Unite a împlinit 115 ani pe 7 noiembrie.
  • Bessie Hendricks s-a născut în 1907.
  • Hendricks este a patra cea mai bătrână persoană din lume, potrivit Gerontology Research Group.

Hendricks este cea mai în vârstă persoană în viață din Statele Unite și a împlinit recent 115 ani. Ziua de naștere a lui Hendricks a fost pe 7 noiembrie, potrivit KCCI din Des Moines. Hendricks este a patra cea mai bătrână persoană în viață din lume, potrivit Gerontology Research Group. Lucile Randon, o femeie în vârstă de 118 ani din Franța, este cea mai bătrână persoană din lume, potrivit raportului.

Fiica bătrânei a declarat că este minunat” că aceasta este încă în viață, potrivit KCCI. Fiica lui Hendricks, Joan Schaffer, a împlinit 90 de ani cu o zi înainte de ziua de naștere a mamei sale, a relatat postul de televiziune.

„Nu știu cum poți exprima în cuvinte”, a declarat Joan Schaffer, pentru KCCI. Este minunat că încă o mai avem.” Hendricks are trei copii în viață care i s-au alăturat la petrecerea de ziua ei de naștere pe 7 noiembrie, a relatat KCCI.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Schaffer a declarat că, de-a lungul vieții sale îndelungate, mama ei a păstrat întotdeauna o etică de muncă excelentă. „Mama ei a murit când avea aproximativ 13 ani”, a spus Schaffer. Iar ea și-a crescut frații după aceea”. Fiul lui Hendricks, Leon Hendricks, a declarat pentru UPI că Hendricks este, de asemenea, o mamă devotată. Întotdeauna îi pasă de familia ei. Familia este pe primul loc pentru mama”, a spus el.