Cea mai bătrână persoană în viață din America a împlinit recent 115 ani. „Este minunat că încă o mai avem”, spune familia ei

batrana

Eine lte und junge Hand mit Gehstock. besuch des Enkel, Credit: McPhoto/face to face

Hendricks este cea mai în vârstă persoană în viață din Statele Unite și a împlinit recent 115 ani. Ziua de naștere a lui Hendricks a fost pe 7 noiembrie, potrivit KCCI din Des Moines. Hendricks este a patra cea mai bătrână persoană în viață din lume, potrivit Gerontology Research Group. Lucile Randon, o femeie în vârstă de 118 ani din Franța, este cea mai bătrână persoană din lume, potrivit raportului.

Fiica bătrânei a declarat că este minunat” că aceasta este încă în viață, potrivit KCCI. Fiica lui Hendricks, Joan Schaffer, a împlinit 90 de ani cu o zi înainte de ziua de naștere a mamei sale, a relatat postul de televiziune.

„Nu știu cum poți exprima în cuvinte”, a declarat Joan Schaffer, pentru KCCI. Este minunat că încă o mai avem.” Hendricks are trei copii în viață care i s-au alăturat la petrecerea de ziua ei de naștere pe 7 noiembrie, a relatat KCCI.

Schaffer a declarat că, de-a lungul vieții sale îndelungate, mama ei a păstrat întotdeauna o etică de muncă excelentă. „Mama ei a murit când avea aproximativ 13 ani”, a spus Schaffer. Iar ea și-a crescut frații după aceea”. Fiul lui Hendricks, Leon Hendricks, a declarat pentru UPI că Hendricks este, de asemenea, o mamă devotată. Întotdeauna îi pasă de familia ei. Familia este pe primul loc pentru mama”, a spus el.

Exit mobile version