Cererea pentru nutriționiștii care oferă consiliere 24 din 24 a crescut. Prețul unui abonament ce include sport și ședințe de nutriție

  • Andra Moalea, din Brașov, este nutriționist mentor și te consiliază 24 din 24
  • Ca să ai rezultate trebuie să învingi poftele de moment și să ai o dietă echilibrată
  • Cu un mesaj potrivit poți depăși criza de a consuma compulsiv
  • Andra are cu 25% mai multe cereri decât în aceeași perioadă a anului trecut

Vrei să slăbești, ești conștiincios la sală, dar, când ajungi acasă, nu te poți abține și dai iama-n dulciuri? Un mentor nutriționist te poate consilia 24 din 24 și e nevoie doar de un mesaj trimis într-o situație de slăbiciune. Andra Moalea din Săcele, județul Brașov, vine cu sfatul potrivit, la orice oră.

Seara sau weekendurile sunt perioadele cele mai dificile când, poate, ai tendința să mănânci compulsiv. Un sfat: un motto citit în momentul de criză te poate ajuta.

„Pentru ei involuntar sunt și psiholog, prietenă și altele pe lângă. Vin mesaje și indicații și sfaturi și puțin îi cert, dar rezolvăm. Putem să ne facem anumite pofte în cantități rezonabile ca să nu fim frustrați”, a spus Andra Molea.

Este și cazul Andreei. Care vine și la sala de forță unde face exerciții, sub atenta supraveghere a Andrei.

„Este foarte important mai ales acum pe perioada pandemiei, deoarece lucrez de acasă, nu mai e acel contact cu colegii, acele deplasări și contează să ai pe cineva aproape să poată să îți dea un sfat”, crede Andreea.

Dacă ești interesat, abonamentul pentru sport și ședințe de nutriție costă 300 lei pe lună.