• Noul an este un prilej bun pentru a avea o nouă rutină de îngrijire a tenului.
  • Pielea sănătoasă diferă de la persoană la persoană și nu există o definiție clară a acesteia.
  • Cinci lucruri pe care le poți face pentru o piele sănătoasă.

Cinci secrete pentru un ten perfect, dezvăluite de dermatologi. Cunoști deja primul truc dar ești pregătită să îl aplici în noul an? O piele sănătoasă și strălucitoare nu este un lucru pe care să îl obții peste noapte. Noul an este un moment minunat pentru a-ți reînnoi rutina de îngrijire a pielii și pentru a te începe lucruri noi care te vor ajuta să ai o piele mai sănătoasă.

Patru dermatologi americani au fost de acord să împărtășească câteva soluții la îndemână pentru o piele sănătoasă.
Dermatologul Joyce Park definește pielea sănătoasă ca o piele care își îndeplinește cu succes misiunea de principală barieră împotriva lumii exterioare.

„Pielea sănătoasă este puternică, nu este predispusă la crăpare sau rupere și arată uniformă și strălucitoare”, a spus ea. Ea a adăugat că definiția pielii sănătoase poate varia de la o persoană la alta, deoarece preocupările și obiectivele legate de piele pot diferi.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

„Pentru mine personal, dacă pielea mea este într-o stare sănătoasă, înseamnă că nu sufăr de inamicul meu cronic al acneei hormonale”, a spus ea, citată de huffpost.com. Secrete pentru un ten perfect, dezvăluite de dermatologi.

Iată care sunt cele 5 lucruri pe care le poți face foarte ușor:

  1. Folosește zilnic loțiune cu factor de protecție. Indiferent dacă e frig sau cald, ploaie sau zăpușală tenul tău are nevoie de o barieră împotriva radiațiilor UV.
  2. Aplică regulat o mască de față. Nu vorbim de cele de protecție anti-covid. Tenul tău are nevoie cel puțin o dată pe saptămână de o infuzie de substanțe hrănitoare.
  3. Schimbă fața de pernă mult mai des decât o faci deja. Dermatologii recomandă folosirea acestora maxim 3 zile.
  4. Nu te lăsa pradă campaniilor de marcă. Identifică problemele tenului tău și folosește exact produsele care ăți fac bine.
  5. Formează-ți o rutină. Indiferent dacă ai un sistem de îngrijire a pielii în 10 pași sau un produs de curățare și hidratare de bază, respectarea unei rutine pe termen lung este cea mai benefică pentru a obține o piele mai sănătoasă.