• Noul an este un prilej bun pentru a avea o nouă rutină de îngrijire a tenului.
  • Pielea sănătoasă diferă de la persoană la persoană și nu există o definiție clară a acesteia.
  • Cinci lucruri pe care le poți face pentru o piele sănătoasă.

Cinci secrete pentru un ten perfect, dezvăluite de dermatologi. Cunoști deja primul truc dar ești pregătită să îl aplici în noul an? O piele sănătoasă și strălucitoare nu este un lucru pe care să îl obții peste noapte. Noul an este un moment minunat pentru a-ți reînnoi rutina de îngrijire a pielii și pentru a te începe lucruri noi care te vor ajuta să ai o piele mai sănătoasă.

Patru dermatologi americani au fost de acord să împărtășească câteva soluții la îndemână pentru o piele sănătoasă.
Dermatologul Joyce Park definește pielea sănătoasă ca o piele care își îndeplinește cu succes misiunea de principală barieră împotriva lumii exterioare.

„Pielea sănătoasă este puternică, nu este predispusă la crăpare sau rupere și arată uniformă și strălucitoare”, a spus ea. Ea a adăugat că definiția pielii sănătoase poate varia de la o persoană la alta, deoarece preocupările și obiectivele legate de piele pot diferi.

Recomandări

REZULTATELE ALEGERILOR
ÎN SPATELE CORTINEI
ISRAELUL PREGĂTEȘTE ATACUL
BRITNEY MARRIED HERSELF
MOLDOVA ALEGE UE
O NOUĂ ACUZAȚIE

„Pentru mine personal, dacă pielea mea este într-o stare sănătoasă, înseamnă că nu sufăr de inamicul meu cronic al acneei hormonale”, a spus ea, citată de huffpost.com. Secrete pentru un ten perfect, dezvăluite de dermatologi.

Iată care sunt cele 5 lucruri pe care le poți face foarte ușor:

  1. Folosește zilnic loțiune cu factor de protecție. Indiferent dacă e frig sau cald, ploaie sau zăpușală tenul tău are nevoie de o barieră împotriva radiațiilor UV.
  2. Aplică regulat o mască de față. Nu vorbim de cele de protecție anti-covid. Tenul tău are nevoie cel puțin o dată pe saptămână de o infuzie de substanțe hrănitoare.
  3. Schimbă fața de pernă mult mai des decât o faci deja. Dermatologii recomandă folosirea acestora maxim 3 zile.
  4. Nu te lăsa pradă campaniilor de marcă. Identifică problemele tenului tău și folosește exact produsele care ăți fac bine.
  5. Formează-ți o rutină. Indiferent dacă ai un sistem de îngrijire a pielii în 10 pași sau un produs de curățare și hidratare de bază, respectarea unei rutine pe termen lung este cea mai benefică pentru a obține o piele mai sănătoasă.