• Familia femeii însărcinate își făcea ambalajele într-o parcare din Little Rock City din Arkansas, după ce a sărbătorit a șaptea aniversare a fiicei lor când au fost atacate.
  • Femeia, care era înarmată cu o armă, a împușcat atacatorul.
  • Soțul femeii a spus că astfel de atacuri nu îi vor descuraja să se întoarcă în Little Rock.

O femeie însărcinată înarmată și-a salvat familia când a împușcat un atacator în timp ce își făceau bagajele într-o parcare din Arkansas, Statele Unite, scrie India Today. Familia, care provine din Memphis din Tennessee, se afla în Little Rock City din Arkansas pentru a sărbători cea de-a șaptea aniversare a fiicei lor, a raportat KLRT-TV, afiliat Fox News.

Tatăl, soția sa și cele două fiice ale lor își făceau bagajele în garajul River Market și se pregăteau să părăsească orașul când au fost atacați. Potrivit raportului, bărbatul a fost lovit de mai multe ori și țintuit de pământ de un alt bărbat. O femeie a fost atacată de un al doilea suspect. „Doar o coastă fracturată și soția mea are câteva noduri pe frunte unde se pare că a lovit-o cu pumnul”, a spus tatăl.

Deși a primit lovituri, femeia a scos o armă și a reușit să împuște persoana în gât înainte de a suna la 911. Suspectul care a fost împușcat este îngrijit la spital, în timp ce al doilea a fugit.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Soțul femeii a spus că astfel de atacuri nu îi vor descuraja să se întoarcă în Little Rock, spunând că le place să călătorească. „Trăim în Memphis și acest gen de oameni li se întâmplă tot timpul. Așadar, vreau să spun că nu este ceva pe care îl vom lăsa să strălucească sau să ne umbrească viețile pentru că ne place să călătorim”, a spus el.

Citește și