• Videoclipul piesei ”’Take On Me”, relansat de trupa A-ha, în variantă 4K, a atins 1 miliard de vizualizări pe YouTube
  • Piesa lansată de trupa A-ha în 1984, “Take On Me” este una dintre rarele producţii ale acelor vremuri care au fost însoţite de un videoclip de succes.
  • Producţia video stă pe o listă pe care se mai regăsesc videoclipurile pentru piesa celor de la Guns N’ Roses, “November Rain” şi hitul Queen, “Bohemian Rhapsody”.

Videoclipul A-ha a fost regizat de Steve Barron şi a fost una dintre cele mai gustate producţii pentru publicul primilor ani ai televiziunii MTV.

Mags Furuholmen, unul dintre cei trei membri ai trupei, a povestit cum s-au pregătit pentru relansarea videoclipului. ”Am petrecut ani buni vorbind despre ce vrem să facem, încercând să-i convingem pe oameni să se concentreze la ceea ce avem de gând. În acest moment, şi vorbesc pentru mine, sunt surprins şi mândru că piesa a prins atât de bine şi încă mai are publicul ei”.

Pentru a omagia piesa, casa Rhino Records a lansat o serie întreagă de obiecte de colecţie, inclusiv o casetă VHS cu faimosul clip, un afiş semnat de cei trei norvegieni, şi încă o serie de trei imagini realizate de Michael Patterson şi Candace Reckinger, care au creat cele peste 10.000 de desene din videoclipul original.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
BIN SALMAN CAUTĂ INVESTITORI PENTRU NEOM

Cifra de un miliard de vizualizări pe YouTube a fost atinsă pe 17 februarie pentru “Take On Me”, videoclipul fiind restaurat şi republicat la o calitate 4K. Cei de la A-ha au lansat miercuri un turneu în Australia.

Cine este A-ha

A-ha este o trupă norvegiană fondată de Paul Waaktaar-Savoy (chitară), Magne Furuholmen (claviaturi, chitară) şi Morten Harket (vocal). Trupa a ajuns cunoscută la jumătatea anilor ’80.

De-a lungul timpului, A-ha a lansat zece albume de studio şi patru albume înregistrate live.

Untold 2020: Cei mai tari trei DJ-ii ai lumii, Iggy Azalea și Pussycat Dolls, primii artiști anunțați

Nume grele în primul line-up de la Untold 2020 Fetele de Pussycat Dolls s-au reunit anul trecut şi au anunţat că vor cânta la Cluj Australianca Iggy Azalea va cânta în premieră în România Fie că eşti festivalier, fie că nu, cu siguranţă aşteptai veşti despre Untold 2020. Ei bine, organizatorii au anunţat primul val […]

Read more

Sursă foto: Captură Youtube