• Bayley, un Mini Sheepadoodle, face înconjurul rețelelor sociale nu doar datorită pozelor sale fotogenice, ci mai ales pentru asemănarea sa izbitoare cu Snoopy.
  • În ciuda faptului că sunt de rase diferite, ei împărtășesc în mod uimitor aproape aceleași atribute fizice.
  • Rasa acestor câini sunt cunoscuți pentru că sunt blânzi, afectuoși și jucăuși.

În anii 1950, îndrăgitul câine de desene animate Snoopy a reușit să cucerească inimile multora în benzile desenate Peanuts de Charles M. Schulz. Trecând rapid în 2023, un câine de pe Instagram a atras atenția tuturor pentru că pare să semene cu o versiune din viața reală a cățelușului din desenele animate, scrie Indy100.

Bayley, un Mini Sheepadoodle, face înconjurul rețelelor sociale nu doar datorită pozelor sale fotogenice, ci mai ales pentru asemănarea sa izbitoare cu Snoopy.

În ciuda faptului că sunt de rase diferite, Snoopy fiind un beagle, iar Bayley o încrucișare între un câine ciobănesc englezesc și un pudel mini, ei împărtășesc în mod uimitor aproape aceleași atribute fizice, cum ar fi fața alungită, nasul rotund adorabil și urechile negre căzute.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
O LUNĂ DE SCHENGEN

Cățelușa americană, care luna viitoare va împlini doi ani, știe când are o cameră de filmat în față, deoarece pagina ei de Instagram este plină de fotografii și videoclipuri care îi arată latura drăguță și jucăușă. În plus, stăpâna ei o îmbracă în haine și costume care îi sporesc și mai mult farmecul de cățeluș.

Internauților nu le-a venit să creadă cât de mult seamănă cu desenul animat, încât au lăsat complimente în secțiunea de comentarii.

Am găsit [adevăratul] [S]noopy din viața reală și sunt atât de fericită. Visez” , a scris un alt utilizator Instagram.

„Chiar arăți ca [S]noopy!!!”.

Mini Sheepadoodles sunt cunoscuți pentru că sunt blânzi, afectuoși și jucăuși. Se spune că formează relații bune cu copiii și cu alte animale de companie și sunt, în general, ușor de dresat.

Într-o postare recentă, contul de Instagram al lui Bayley, administrat de stăpâna ei, a împărtășit un videoclip drăguț cu cățelul bătând labăuța pentru a sărbători Ziua Națională a Animalelor de Companie.

La mulți ani de Ziua Națională a Animalelor de Companie. Mama spune că sunt cel mai drăguț animal de companie pe care l-a văzut vreodată, dar, ca să fim corecți, sunt primul și singurul ei animăluț” , se menționează în postare.

Citește și:

Un capitol din Biblie, nemaivăzut până acum, a fost descoperit folosind lumina UV

Regele Charles al III-lea a decis. Nu își invită fosta cumnată, Ducesa de York, la încoronare

Istoria iepurașului de Paște. Ce semnificații are la nivel global