• Fergie nu va fi așezată lângă fiicele ei, Beatrice și Eugenie, care se află pe locurile 10 și 11 la rândul la tron.
  • Excluderea este oarecum surprinzătoare deoarece Andrew a fost invitat recent la Windsor de către rege de Paște.
  • „Ea i-a susținut enorm pe Charles și Camilla și nu vrea să devină asta despre ea”, a spus un prieten.

Regele Charles nu își invită fosta cumnata Ducesă de York la încoronare, scrie The Independent. Sarah Ferguson, care încă locuiește cu Prințul Andrew și este foarte apropiată de el, deși au divorțat în 1996, va trebui să urmărească la televizor sărbătorile de 6 mai de la Westminster Abbey.

Vestea vine după decizia lui Meghan de a rata încoronarea, rămânând acasă la ea din California, alături de Prințul Archie și Prințesa Lilibet, în timp ce Prințul Harry participă singur.

Decizia Regelui Charles al III-lea și a Reginei Consort înseamnă că Fergie nu va fi așezată lângă fiicele ei, Beatrice și Eugenie, care se află pe locurile 10 și 11 la rândul la tron. Excluderea este oarecum surprinzătoare deoarece Andrew a fost invitat recent la Windsor de către rege de Paște, chiar dacă a fost clar că ducele va fi exclus din funcționarea interioară a familiei regale.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Refuzul de a o invita pe ducesa va provoca o dezbatere în rândul observatorilor regali, deoarece unii o văd ca pe o comoară națională care a depășit cu curaj problemele financiare și personale din cadrul familiei regale, în timp ce alții o văd ca pe o jenă predispusă la erori.

„Ea i-a susținut enorm pe Charles și Camilla și nu vrea să devină asta despre ea”, a spus un prieten.

„Toată ziua este despre noul rege și succesul domniei sale, dar ea a susținut întotdeauna familia regală și, fără îndoială, regina și-ar fi dorit să fie acolo.” Ducesa și Ducele de York s-au căsătorit în 1986 și s-au despărțit în 1992. Apoi a fost îndepărtată de familia regală după ce a fost legată de o serie de scandaluri.

În ciuda controverselor, regina a fost foarte public alături de ea și, în ultima lună a domniei ei, s-a gândit să o susțină pe ducesa și să petreacă mult timp cu ea, chiar plimbându-se împreună în parcul Windsor.

Citește și