• Regele Charles al III-lea ar fi „foarte dezamăgit” de faptul că nora sa, ducesa de Sussex, și nici nepoții săi, prințul Archie și prințesa Lilibet, nu vor participa la încoronarea sa.
  • Palatul Buckingham a confirmat că ducele de Sussex va participa la ceremonie fără soția și copiii săi.
  • De asemenea, au existat speculații care spuneau că Meghan va lipsi de la ceremonie pentru a rămâne acasă și a sărbători cea de-a patra aniversare a lui Archie, care este tot pe 6 mai.

Regele Charles al III-lea ar fi „foarte dezamăgit” de faptul că nora sa, ducesa de Sussex, și nici nepoții săi, prințul Archie și prințesa Lilibet, nu vor participa la încoronarea sa și a reginei Camilla luna viitoare, scrie The Independent.

Palatul Buckingham a anunțat miercuri că ducele de Sussex va participa la încoronare, dar Meghan Markle va rămâne acasă, în California, cu cei doi copii ai lor.

Această decizie vine după multe speculații cu privire la faptul dacă cei doi va veni în Marea Britanie pentru a participa la încoronarea regelui Charles pe 6 mai, pe fondul tensiunilor dintre ei și restul familiei regale. De asemenea, au existat speculații care spuneau că Meghan va lipsi de la ceremonie pentru a rămâne acasă și a sărbători cea de-a patra aniversare a lui Archie, care este tot pe 6 mai.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

În declarația palatului se spune: „Amândoi au fost de acord cu acest lucru: Palatul Buckingham are plăcerea de a confirma că ducele de Sussex va participa la serviciul de încoronare de la Westminster Abbey pe 6 mai. „Ducesa de Sussex va rămâne în California cu Prințul Archie și Prințesa Lilibet”.

O sursă a declarat pentru The Sun că Regele este „fericit” că Prințul Harry va călători în Marea Britanie pentru a fi prezent la încoronare. Sursa a spus: „Nu, nu, nu: Regele este fericit că Harry, fiul său, pe care îl numește băiatul său drag, va fi la Abbey. Și-a dorit ca el să fie acolo.” „Este trist, este foarte dezamăgit că nu o va vedea pe Meghan sau pe nepoții săi, dar înțelege situația”.


La începutul lunii martie, un reprezentant al soților Sussex a indicat că au primit corespondența oficială despre încoronare prin e-mail, dar nu a dezvăluit decizia lor până ieri. Se presupune că cei doi soți se află în plin proces de împachetare a lucrurilor pentru a fi trimise la casa lor din Montecito, California.

Citește și