• Regele dorește ca prințul Andrew să părăsească proprietatea regală.
  • Ducele de York locuiește în Royal Lodge din Windsor Park de aproape 20 de ani.
  • Andrew refuză să părăsească conacul de 30 de camere și să se mute în Frogmore Cottage, o casă mai mică.

Relația dintre Regele Charles al III-lea și Prințul Andrew nu a fost niciodată atât de proastă” deoarece acesta din urmă ar continua să se împotrivească” să se mute din Royal Lodge, relatează The Independent. Sursele au fost citate spunând că regele este obosit și înfuriat” de refuzul lui Andrew de a părăsi conacul de 30 de camere și de a se muta în schimb în Frogmore Cottage, o casă mai mică.

Prințul Andrew locuiește în Royal Lodge din Windsor Park de aproape 20 de ani, dar se spune că refuzul său de a se muta l-a lăsat pe regele Charles al III-lea obosit și înfuriat”.

Se înțelege că regele Charles al III-lea dorește ca prințul Andrew să părăsească proprietatea regală și să se mute în schimb în micul Frogmore Cottage, sugerându-se că prințul de Wales a pus ochii” pe conac pentru a reflecta noul său rol” de moștenitor al tronului.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Acest lucru se întâmplă în timp ce monarhul și soția sa, regina Camilla, se pregătesc pentru încoronarea lor pe 6 mai. Palatul Buckingham a dezvăluit recent planurile oficiale pentru încoronare, înainte de ceremonia din 6 mai. Traseul procesiunii a fost dezvăluit și va fi vizibil diferit de cel din ziua încoronării regretatei regine Elisabeta a II-a, în 1953.

Prințul Archie și Prințesa Lilibet nu vor avea un rol la ceremonia de încoronare deoarece copiii sunt foarte mici. De asemenea, prințul Louis, prințul William și cel mai mic copil al lui Kate nu vor avea un rol la acest eveniment important.

Citește și: