• Familia regală zâmbea în timp ce s-au adunat la Castelul Windsor pentru a participa la slujba anuală de Paște de duminică.
  • Aceasta este prima slujbă de Paște din domnia regelui Charles.
  • Regele Charles și Camilla au sosit purtând ținute asortate într-un albastru regal.

Familia Regală s-a reunit în Duminica Paștelui pentru a participa la slujba anuală de Paște de la Castelul Windsor, scrie OK! Uk. Regele Charles, în vârstă de 74 de ani, și regina Camilla, în vârstă de 75 de ani, au condus sosirea regală la Windsor și li s-au alăturat prințesa regală, în vârstă de 72 de ani, și prințul Andrew, în vârstă de 63 de ani, în timp ce se îndreptau către serviciul, care a avut loc la St George’s. Capelă.

Regele Charles și Camilla au sosit purtând ținute asortate într-un albastru regal, regele într-un costum și regina purtând o rochie lungă.

Perechea regală părea să fie foarte bine, în timp ce salutau cu căldură mulțimile care așteptau în afara Castelului Windsor și se bucurau de soarele strălucitor de primăvară înainte de serviciul de dimineață. Prințul și Prințesa de Wales au fost, de asemenea, prezenți împreună cu cei trei copii ai lor, cu familie de cinci persoane, toate ținute sportive albastre asortate.

Recomandări

CINE AR CANDIDA PENTRU ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Kate, în vârstă de 41 de ani, arăta incredibil într-o rochie Catherine Walker de un albastru strălucitor, combinată cu o pălărie și o geantă clutch asortate. Prințul William, în vârstă de 40 de ani, a purtat un costum bleumarin cu cravată visinie, iar copilul cel mare al lui și al lui Kate, prințul George, în vârstă de nouă ani, purtând un costum asortat, dar cu o cravată albastru pal.

Citește și