• Cartea a împărtășit detalii despre plimbarea publică a Kate Middleton la Windsor cu Prințul Harry și Meghan Markle.
  • Regina Elisabeta a spus că este „atât de mulțumită că Harry a găsit în sfârșit dragostea”.
  • Prințesa de Wales a considerat că plimbarea în Windsor este „unul dintre cele mai grele lucruri pe care a trebuit să le facă vreodată”

Meghan Markle a răspuns într-un mod scurt când regina Elisabeta și-a oferit sfatul atunci când s-a alăturat familiei regale, a susținut un autor regal, conform Hindustan Times. Când Meghan Markle s-a așezat cu regretatul monarh în timpul unei conversații individuale, în care regina Elisabeta a spus că este „atât de mulțumită că Harry a găsit în sfârșit dragostea” în timp ce „a primit-o cu căldură” pe Meghan Markle, a scris Robert Jobson într-o nouă carte: „Regele nostru”.

Potrivit autorului, regina Elisabeta a sfătuit-o pe Meghan Markle să apeleze la Sophie, Contesa de Wessex pentru sprijin. La acest sfat Meghan a răspuns: „Îl am pe Harry”. Autorul a susținut că Regina Elisabeta a fost „surprinsă” de remarcă.

Cartea a împărtășit, de asemenea, detalii despre plimbarea publică a Kate Middleton la Windsor cu Prințul Harry și Meghan Markle după moartea Reginei, susținând că Prințesa de Wales a considerat că plimbarea în Windsor este „unul dintre cele mai grele lucruri pe care a trebuit să le facă vreodată”.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

„Catherine a recunoscut mai târziu în fața unui senior regal că, așa a fost sentimentul rău dintre cele două cupluri, mersul comun a fost unul dintre cele mai grele lucruri pe care a trebuit să le facă vreodată”, a susținut autoarea. Cartea a susținut, de asemenea, că regele Charles și Prințul William a decis că nu pot fi singuri cu Prințul Harry în urma interviului cu Oprah Winfrey.

Fotografiile celor patru, îmbrăcați în ținută de doliu, au ținut rapid prima pagină a ziarelor la momentul respectiv, în timp ce Meghan și Harry se țineau de mână. Comentatorul regal Robert Jobson, autorul unei noi cărți intitulate Our King Charles III: The Man and the Monarch Revealed, a afirmat că sursele i-au spus că, deși cei patru păreau prietenoși în acea zi, nu a fost așa.

Citește și