• Cartea a împărtășit detalii despre plimbarea publică a Kate Middleton la Windsor cu Prințul Harry și Meghan Markle.
  • Regina Elisabeta a spus că este „atât de mulțumită că Harry a găsit în sfârșit dragostea”.
  • Prințesa de Wales a considerat că plimbarea în Windsor este „unul dintre cele mai grele lucruri pe care a trebuit să le facă vreodată”

Meghan Markle a răspuns într-un mod scurt când regina Elisabeta și-a oferit sfatul atunci când s-a alăturat familiei regale, a susținut un autor regal, conform Hindustan Times. Când Meghan Markle s-a așezat cu regretatul monarh în timpul unei conversații individuale, în care regina Elisabeta a spus că este „atât de mulțumită că Harry a găsit în sfârșit dragostea” în timp ce „a primit-o cu căldură” pe Meghan Markle, a scris Robert Jobson într-o nouă carte: „Regele nostru”.

Potrivit autorului, regina Elisabeta a sfătuit-o pe Meghan Markle să apeleze la Sophie, Contesa de Wessex pentru sprijin. La acest sfat Meghan a răspuns: „Îl am pe Harry”. Autorul a susținut că Regina Elisabeta a fost „surprinsă” de remarcă.

Cartea a împărtășit, de asemenea, detalii despre plimbarea publică a Kate Middleton la Windsor cu Prințul Harry și Meghan Markle după moartea Reginei, susținând că Prințesa de Wales a considerat că plimbarea în Windsor este „unul dintre cele mai grele lucruri pe care a trebuit să le facă vreodată”.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

„Catherine a recunoscut mai târziu în fața unui senior regal că, așa a fost sentimentul rău dintre cele două cupluri, mersul comun a fost unul dintre cele mai grele lucruri pe care a trebuit să le facă vreodată”, a susținut autoarea. Cartea a susținut, de asemenea, că regele Charles și Prințul William a decis că nu pot fi singuri cu Prințul Harry în urma interviului cu Oprah Winfrey.

Fotografiile celor patru, îmbrăcați în ținută de doliu, au ținut rapid prima pagină a ziarelor la momentul respectiv, în timp ce Meghan și Harry se țineau de mână. Comentatorul regal Robert Jobson, autorul unei noi cărți intitulate Our King Charles III: The Man and the Monarch Revealed, a afirmat că sursele i-au spus că, deși cei patru păreau prietenoși în acea zi, nu a fost așa.

Citește și