• Actorul și fostul guvernator al Californiei a postat marți pe Twitter o înregistrare video în care el și un ajutor folosesc beton predozat pentru a repara drumul din zona Brentwood.
  • O vecină și-a coborât geamul mașinii și i-a mulțumit starului filmelor de acțiune.
  • Primarul Karen Bass a anunțat săptămâna trecută un plan pentru a rezolva ceea ce ea a numit un număr fără precedent de străzi deteriorate în oraș.

Sătul de o groapă imensă din cartierul său din Los Angeles, Arnold Schwarzenegger a luat o lopată și a umplut-o singur. Actorul și fostul guvernator al Californiei a postat marți pe Twitter un videoclip în care el și un ajutor folosesc beton predozat pentru a repara drumul din zona Brentwood, relatează NBC News.

„Astăzi, după ce tot cartierul a fost supărat din cauza acestei gropi uriașe care dă peste cap mașinile și bicicletele de săptămâni întregi, am ieșit cu echipa mea și am reparat-o”, a scris el pe Twitter. „Întotdeauna spun: Să nu ne plângem, ci să facem ceva. Poftim”.

O vecină și-a coborât geamul mașinii și i-a mulțumit starului filmelor de acțiune. „Cu plăcere”, a spus Schwarzenegger, îmbrăcat în cizme de lucru, o jachetă de piele și ochelari de soare care amintesc de rolul său din „Terminator”.

„Trebuie să o faci singur. Asta este o nebunie. De trei săptămâni aștept ca această gaură să fie închisă”, a spus el. Daniel Ketchell, un purtător de cuvânt al lui Schwarzenegger, a declarat că locuitorii din Brentwood au făcut cereri repetate de reparații de când furtunile de iarnă au creat gropi și fisuri pe drumurile locale.

Primarul Karen Bass a anunțat săptămâna trecută un plan pentru a rezolva ceea ce ea a numit un număr fără precedent de străzi deteriorate în oraș. De la 30 decembrie, Los Angeles a primit 19.692 de cereri de reparații, iar până la 6 aprilie, echipele au astupat cel puțin 17.549 de gropi, au declarat oficialii. Departamentul de Lucrări Publice nu a răspuns până la momentul scrierii articolulu la un e-mail prin care a întrebat dacă groapa pe care Schwarzenegger a astupat-o a fost programată pentru a fi reparată.

Citește și: