• Doja Cat și-a pierdut bifa de verificare de pe Twitter.
  • Artista a răspuns dur unui utilizator care i-ar fi spus că nu mai are bifă.
  • Mulți își pierd insigna din cauza noilor reglementări ale aplicației.

Doja Cat și-a pierdut insigna de verificare pe Twitter din cauza procesului continuu al platformei de socializare de a elimina marcajele de verificare de la conturile vechi care nu plătesc 8 dolari pentru Twitter Blue, scrie Billboard .

Interpreta piesei „Need to Know” a intrat pe Twitter pentru a-i răspunde unui fan care a observat că îi lipsește semnul de bifă și care i-a spus vedetei că „s-a terminat” pentru ea. În replică, Doja a scris: „Doar fanii au bife albastre”.

Artista a venit apoi cu un alt gând, mai direct: „A avea o bifă albastră acum înseamnă că există o șansă mai mare să fii un ratat complet și că ești disperat după validarea din partea oamenilor celebri”, a scris ea pe Twitter.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Inițial, marcajul albastru al Twitter a fost acordat companiilor, celebrităților, entităților guvernamentale și jurnaliștilor verificați de platformă pentru a evita conturile frauduloase care se dau drept personalități publice. Platforma, deținută în prezent de Elon Musk, oferă acum marcajul albastru celor care sunt dispuși să plătească 8 dolari pe lună, pe lângă funcțiile care „oferă abonaților o modalitate de a-și îmbunătăți și personaliza experiența Twitter”, potrivit companiei.

Pe lângă marcajul albastru, caracteristicile Twitter Blue includ mai puține reclame, o fereastră de 30 de minute pentru a face modificări la tweet-urile publicate, tweet-uri de până la 10.000 de caractere, foldere de marcaje, pictograme personalizate ale aplicației, imagini de profil NFT, teme pentru aplicații, autentificare cu doi factori prin SMS și multe altele.

Citește și: