• Fostul președinte a făcut această afirmație în timpul unui interviu cu Tucker Carlson la Fox News.
  • Când m-am dus la tribunal, care este și o închisoare într-un fel, au semnat pentru mine și vă spun că oamenii plângeau”, a afirmat Donald Trump.
  • Fostul președinte a povestit în mod obișnuit povești exagerate despre oameni care plâng atunci când îl întâlnesc.

Donald Trump a fost ironizat pentru că a afirmat că oamenii chiar plângeau” atunci când a fost arestat și pus sub acuzare într-un tribunal din New York, scrie The Independent.

Fostul președinte, care a pledat nevinovat la 34 de capete de acuzare pentru falsificarea unor registre de afaceri în legătură cu plăți de bani pentru tăcere, a făcut această afirmație în timpul unui interviu cu Tucker Carlson la Fox News.

Au fost incredibile. Când m-am dus la tribunal, care este și o închisoare într-un fel, au semnat pentru mine și vă spun că oamenii plângeau”, a afirmat Donald Trump.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Oameni care lucrează acolo. Lucrează acolo în mod profesionist care nu au nicio problemă în a băga criminali și îi văd pe toți. Este un loc dur, dur și plângeau. Chiar plângeau. Spuneau că îmi pare rău”.

O înregistrare video din interiorul tribunalului din Manhattan de săptămâna trecută arăta de fapt personalul tribunalului refuzând să țină deschisă o ușă pentru Donald Trump în timp ce acesta intra pentru a se confrunta cu un judecător. Fostul președinte a povestit în mod obișnuit povești exagerate despre oameni care plâng atunci când îl întâlnesc, întotdeauna în spatele scenei și în afara camerei de filmat și adesea se presupune că implică persoane asociate cu armata sau cu forțele de ordine.

Utilizatorii Twitter s-au grăbit să râdă de afirmațiile improbabile ale lui Donald Trump. Oamenii care lucrau la tribunal plângeau pentru că se bucurau să vadă că escrocul din Queens a fost arestat. Un ofițer chiar a lăsat ușa să se trântească în Trump cu lacrimi de bucurie în ochi”, a scris un utilizator. Un alt utilizator a adăugat: Vă spun că acest tip are o viață ciudată. Tot timpul doar se plimbă pe aici, oamenii plâng deschis când îl văd”.

Este o proiecție tipică. Plângea”, a scris pe Twitter un alt utilizator. Iar un altul a adăugat: Tipule, dacă te-au iubit atât de mult, de ce au lăsat ușa să ți se trântească în nas”.

Citește și: