• În trailerul celui mai nou film, Jennifer Lopez arată uimitor în ipostaza noului său rol.
  • „Sunt un ucigaș, dar sunt și mamă” , spune Lopez în trailer.
  • Filmul ,,The Mother” apare, din 12 mai, pe Netflix.

Filmul ,,The Mother” apare, din 12 mai, pe Netflix. Rolul principal îl are Jennifer Lopez, o asasină hăituită de niște dușmani periculoși ce iese din ascunzătoare pentru a-și proteja fiica pe care a abandonat-o cu ani în urmă, scrie Daily Mail.

Actrița, în vârstă de 53 de ani, este de nerecunoscut, având o siluetă plină de mușchi definiți, care a fost pusă în evidență de o ținută îndrăzneață.

În trailerul celui mai nou film, actrița Jennifer Lopez arată uimitor în ipostaza noului său rol. Personajul interpretat de JLo este un asasin care iese din ascunzătoarea sa pentru a-și proteja fiica înstrăinată. 

Recomandări

IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS
EU SUNT MIC, NU FAC NIMIC

Trailerul scurt, dar captivant, începe cu câteva cadre în care Jennifer Lopez apare într-un top scurt și pantaloni largi, antrenându-se lângă o cabană înconjurată de zăpadă. Aceasta verifică armele pe care le deține și se pregătește să plece pentru o proteja pe fiica ei. Următoarele cadre le prezintă pe cele două personaje principale, în timp ce trec printr-o mulțime de evenimente pentru a rămâne în viață.

„Sunt un ucigaș, dar sunt și mamă” , spune Lopez în trailer, încapsulând perfect filmul într-un singur rând. 

Distribuția îi include pe Joseph Fiennes, Lucy Paez, Omari Hardwick, Paul Raci și Gael García Bernal.

JLo, dezamăgită că nu a fost nominalizată la Oscar

Jennifer Lopez a fost foarte dezamăgită de faptul că nu a fost nominalizată la Oscar pentru rolul său din pelicula „Hustlers” și a recunoscut că acest lucru i-a afectat mult stima de sine. Actrița a fost surprinsă plângând după ce a realizat că nu se află pe lista celor nominalizați, imaginile fiind făcute publice în documentarul „Halftime”. 

Citește și:

Kim Kardashian își mai adaugă o rubrică în CV. Vedeta de televiziune va juca într-un serial

Super Mario Bros Movie doboară recorduri. Filmul are cea mai de succes deschidere globală din toate timpurile pentru un film de animație

VIDEO. Apare filmul Barbie. Cine sunt actorii care vor juca personajele Barbie și Ken