• Twitter și-a schimbat denumirea în Corporația X.
  • Elon Musk și-a imaginat de mult timp o aplicație care să se crească mult dincolo de social media
  • Milionarul și-a extins, astfel, marile aspirații pentru companie.

Elon Musk are o istorie de utilizare a literei „X” în afacerile sale, de la banca sa online X.com până la mașina Tesla Model X și SpaceX. Twitter „nu mai există” , iar compania face acum parte din Corporația X Corp. , potrivit unui document depus la 4 aprilie la un tribunal federal din California, scrie Forbes.

Musk a declarat că speră să facă din Twitter/X un serviciu popular similar cu WeChat din China, susținând luna trecută, în cadrul unei conferințe Morgan Stanley, că dorește ca aplicația sa să „devină cea mai mare instituție financiară din lume”.

Elon a spus atunci că vrea ca X să devină o platformă de plăți mobile peer-to-peer, unde utilizatorii pot câștiga dobândă pentru banii lor ca la o bancă, sugerând anterior că vrea ca aplicația sa să includă o sumedenie de servicii, inclusiv ride-hailing și livrare de mâncare.

Recomandări

FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
CE SEMNIFICĂ VINEREA MARE
CUM TE FEREȘTI DE FAKE NEWS
DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA

Potrivit celor mai recente calcule Forbes, averea lui Musk este de 187,6 miliarde de dolari, ceea ce îl face a doua cea mai bogată persoană din lume. Cea mai mare parte a sumei sale provine din participația sa la Tesla, compania de vehicule electrice pe care o conduce și în calitate de CEO.

Citește și:

Un drog puțin cunoscut a adus miliarde de dolari în visteria Siriei. Acum este o monedă de schimb

Serbia ar putea declanșa un nou haos în Balcani, avertizează președintele din Kosovo

Emmanuel Macron vizitează Olanda. Președintele va prezenta „o doctrină a securității economice”