• Logo-ul Twitter s-a transformat azi în mod misterios din cunoscuta pasăre în câinele DogeCoin.
  • Nu este clar încă de ce logo-ul Twitter a fost schimbat sau dacă în spatele acțiunii se află Elon Musk.
  • Câinele este folosit ca imagine a unei criptomonede, DogeCoin, care a devenit un succes neașteptat în timpul boom-ului pieței cripto.

Logo-ul Twitter s-a transformat azi în mod misterios din cunoscuta pasăre în câinele DogeCoin, lăsând utilizatorii nedumeriți.

Logo-ul din colțul din dreapta sus al ferestrei browserului Twitter a fost înlocuit cu imaginea unui Shiba Inu, o rasă de câini de vânătoare japonezi. De asemenea, câinele apare pentru o secundă atunci când încărcați pentru prima dată Twitter dintr-un browser web, potrivit The Verge.

Nu este clar încă de ce logo-ul Twitter a fost schimbat sau dacă în spatele acțiunii se află Elon Musk, un angajat nemulțumit al companiei sau altceva.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI

Acțiunile DogeCoin cresc cu 25%

Câinele este folosit ca imagine a unei criptomonede, DogeCoin, care a devenit un succes neașteptat în timpul boom-ului pieței cripto. În ultimele 30 de minute valoarea unui DogeCoin a crescut cu peste 25%, scrie CITY A.M..

Reacția lui Elon Musk

Prima reacție a lui Elon Musk după ce logo-ul Twitter a fost înlocuit cu un Shiba Inu a constat în repostarea unui meme cu un fluture care este oprit de poliția rutieră. Doar că modificat: în locul fluturelui este câinele, iar în poza de permis apare pasărea.

Musk a postat prima variantă a meme-ului cu 16 ore înainte de schimbare.

Contul oficial Dogecoin a dat repost.

Ulterior Elon Musk a mai avut o reacție pe Twitter.

Ce înseamnă toate acestea?

Răspunsul cel mai probabil la adăugarea câinelui DogeCoin în locul logo-ului obișnuit al Twitter este o glumă amuzantă a lui Elon Musk, care este aproape la fel de cunoscut pentru simțul său de umor copilăresc ca și pentru că produce mașini electrice.

A doua opțiune este că Twitter a fost piratat, ceea ce nu este dincolo de limitele posibilității, având în vedere numărul de angajați care au părăsit compania în ultimele luni și tensiunea pe care a lăsat-o în mod clar asupra Twitter.

Citește și:

NASA avertizează: Un asteroid de mărimea a 90 de elefanți se îndreaptă cu viteză spre Pământ

FOTO. Cine sunt cei 4 astronauți care vor zbura spre Lună în cadrul misiunii Artemis II. Anunțul făcut de NASA

LIVE UPDATE. Donald Trump a părăsit Mar-a-Lago, cu destinația New York, unde va fi pus oficial sub acuzare penală