• Taylor Swift a adăugat cântecul de despărțire „The 1” la setlistul ei la jumătatea desfășurării turneului.
  • Modificările vin pe fondul despărțirii artistei de ei de iubitul de șase ani, Joe Alwyn.
  • Potrivit Entertainment Tonight, care a relatat despre despărțire, ruptura nu a fost „dramatică”, relația pur și simplu „și-a urmat cursul”.

Taylor Swift a adăugat piesa de despărțire „The 1” la setlistul turneului ei la jumătatea turneului, pe fondul separării ei de iubitul de șase ani, Joe Alwyn, scrie The Independent.

Duminică (9 aprilie), au apărut informații potrivit cărora cântăreața și actorul britanic s-ar fi despărțit în urmă cu câteva săptămâni. Potrivit Entertainment Tonight, care a relatat primul despre presupusa despărțire, ruptura nu a fost „dramatică”, relația pur și simplu „și-a urmat cursul”.

Swift susține în prezent concerte în Statele Unite în cadrul turneului Eras, în timp ce Alwyn nu a fost văzut la niciunul dintre spectacole de când acesta a început, pe 18 martie.
În cadrul turneului, Swift a interpretat melodii de pe fiecare album din cariera sa.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC

Ca parte a setlistului de pe albumul Folklore din 2020, Swift a început inițial turneul interpretând piesa „Invisible String”, despre legătura intrinsecă dintre doi îndrăgostiți.

Cu toate acestea, de la concertul din Arlington, Texas, din 31 martie, ea a interpretat în schimb „The 1”, cântecul de deschidere a albumului Folklore, un cântec despre o despărțire în care Swift cântă despre „ a se trezi de una singură”.

Alwyn a apărut în creditele de scriere pentru o serie de piese de pe Folklore sub pseudonimul William Bowery. De asemenea, a fost coautor al pieselor de pe Evermore și Midnights.

De-a lungul relației lor, cuplul a păstrat lucrurile private, Alwyn, starul din Conversations with Friends, explicând anul trecut: „Pur și simplu nu este pentru alți oameni. Și nu spun asta cu agresivitate. Nu știu cum să vorbesc cel mai bine despre asta.”

Citește și