• Cei doi au fost văzuți călătorind împreună și mergând la întâlniri în 2018 și 2019, dar abia în 2020 și-au făcut debutul public ca un cuplu.
  • Alwyn a mai apărut pe creditele pentru mai multe piese ale lui Swift sub pseudonimul William Bowery.
  • Swift a păstrat relația privată și a făcut doar comentarii rare despre aceasta de-a lungul anilor.

Taylor Swift și Joe Alwyn s-au separat după șase ani de întâlniri, susțin mai multe rapoarte, conform The Independent. Cuplul, care a început să se întâlnească în 2016, a ținut o mare parte din relația lor departe de lumina reflectoarelor.

Cântăreața, în vârstă de 33 de ani, cântă în prezent în SUA, în cadrul turneului său Eras. Alwyn nu a fost văzut la niciunul dintre spectacolele ei de când a început să cânte pe 18 martie. Potrivit Entertainment Tonight, care a raportat pentru prima dată despre despărțire, se spune că despărțirea „nu a fost dramatică”.

În schimb, susține sursa, „relația tocmai își făcuse cursul”, motiv pentru care Alwyn nu a fost prezent la niciunul dintre emisiunile Swift’s Eras. O sursă apropiată cuplului confirmat despărțirea.

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

Alwyn a mai apărut pe creditele pentru mai multe piese ale lui Taylor Swift sub pseudonimul William Bowery, inclusiv melodii de pe albumele Folklore, Evermore și Midnights. Anul trecut, el a explicat de ce nu a dorit să discute în presă despre relația sa cu cântăreața.

Vorbind cu The Guardian, el a spus: „Nu este pentru alți oameni. Și nu spun asta cu agresivitate. Nu știu cum să vorbesc cel mai bine despre asta. Vreau să spun, sunt conștient de interesul… de acea dimensiune și de lumea care există, doar că nu este ceva de care îmi pasă în mod deosebit sau care mă interesează mult, cred, pentru că cu cât este hrănit mai mult, cu atât deschizi mai mult o poartă pentru intruziuni.”

Swift a păstrat relația privată și a făcut doar comentarii rare despre aceasta de-a lungul anilor. În octombrie, ea a vorbit despre melodia ei „Lavender Haze” și a descris modul în care rețelele sociale au afectat relațiile, inclusiv pe a ei.

„La fel ca relația mea de șase ani, a trebuit să evităm zvonuri ciudate, chestii tabloide și pur și simplu le ignorăm. Așa că acest cântec este despre acțiunea de a ignora acele lucruri pentru a proteja lucrurile adevărate”, a spus ea într-un videoclip pe Instagram. Cei doi au fost văzuți călătorind împreună și mergând la întâlniri în 2018 și 2019, dar abia în 2020 și-au făcut debutul public ca cuplu. Swift și Alwyn au participat la Globurile de Aur 2020 și au împărțit aceeași masă.

Citește și