• Taylor Swift le-a făcut o surpriză fanilor în timpul primului concert din seria celor trei programate pentru acest weekend în Arlington, Texas.
  • Artista a renunțat la repertoriul obișnuit, ceea ce a fost o adevărată surpriză pentru public.
  • Swift urmează să susțină încă două concerte în această seară și mâine.

Vineri seară, Taylor Swift le-a făcut o surpriză fanilor săi în timpul primului concert din seria celor trei programate pentru acest weekend în Arlington, Texas.

Artista a renunțat la repertoriul obișnuit al turneului The Eras Tour” și a adăugat prima interpretare live a piesei ,,The 1″ de pe albumul Folklore, ceea ce a fost o adevărată surpriză pentru public, scrie Roling Stone.

Înainte de a interpreta piesa, Taylor Swift a făcut o glumă despre surpriza pe care o face publicului cu o schimbare de melodie, întrebând retoric: ,,Credeți că știți ce melodii vom cânta?” . Cu toate acestea, fanii au fost extrem de bucuroși să audă pentru prima dată interpretarea live a piesei ,,The 1″ .

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Cu toate că turneul lui Swift a fost programat să urmeze un repertoriu fix, această schimbare a dovedit că artista este dispusă să își surprindă fanii și să aducă ceva nou în fiecare concert.

Swift urmează să susțină încă două concerte în această seară și mâine.

Citește și:

Amsterdam vrea să mute bordelurile din Cartierul Roșu. Noi reguli pentru a preveni excesele turiștilor și a menține orașul locuibil

Reacția fanilor Tate la eliberarea celor doi din arest. Andrew Tate comparat cu Neo din Matrix

Biden, absent de la încoronarea Regelui Charles. Motivul pentru care președintele va „refuza” invitația