• Interviul acordat de la sediul central al firmei din San Francisco a abordat concedierile în masă, dezinformarea și obiceiurile sale de lucru.
  • În timpul conversației, Elon Musk și-a apărat modul în care conduce compania.
  • Vorbind despre perioada petrecută până acum la cârma companiei, Musk a spus: Nu a fost plictisitor. A fost un adevărat rollercoaster”.

Conducerea Twitter a fost destul de dureroasă” și un rollercoaster”, a declarat Elon Musk, într-un interviu în direct cu BBC. Antreprenorul multimiliardar a mai spus că ar vinde compania dacă ar apărea persoana potrivită.

Musk, care conduce și producătorul de automobile Tesla și firma de rachete SpaceX, a cumpărat Twitter pentru 44 de miliarde de dolari în octombrie. Interviul acordat de la sediul central al firmei din San Francisco a abordat concedierile în masă, dezinformarea și obiceiurile sale de lucru. Musk a recunoscut că a mers până la capăt cu preluarea doar pentru că un judecător era pe punctul de a-l obliga să facă achiziția.

În timpul conversației – în care Musk a încercat să ia interviuri mai mult decât invers – și-a apărat modul în care conduce compania. Întrebat dacă are vreun regret în legătură cu achiziționarea Twitter, al doilea cel mai bogat om din lume a spus că nivelul de durere a fost extrem de ridicat, nu a fost un fel de petrecere”.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Vorbind despre perioada petrecută până acum la cârma companiei, Musk a spus: Nu a fost plictisitor. A fost un adevărat rollercoaster”.

A fost într-adevăr o situație destul de stresantă în ultimele câteva luni”, a adăugat el, dar a spus că încă mai simte că achiziționarea companiei a fost ceea ce trebuia să facă. După ce a acumulat o participație în Twitter la începutul anului 2002, Musk a făcut o ofertă de preluare.

Lucrurile merg rezonabil de bine”, a declarat Elon Musk pentru BBC, precizând că utilizarea site-ului este în creștere și că site-ul funcționează”. Volumul de muncă înseamnă că uneori dorm în birou”, a spus el, adăugând că are un loc pe o canapea într-o bibliotecă la care nu merge nimeni”.

De asemenea, a abordat și problema tweet-urilor sale uneori controversate, spunând: M-am împușcat în picior cu tweet-uri de mai multe ori? Da. Cred că n-ar trebui să nu mai scriu pe Twitter după ora 3 dimineața”.

De fapt, am mult respect pentru BBC”, a adăugat el, precizând că interviul a fost o bună ocazie de a pune câteva întrebări” și de a primi feedback cu privire la ceea ce ar trebui să facem diferit”.

Citește și: