• Interviul acordat de la sediul central al firmei din San Francisco a abordat concedierile în masă, dezinformarea și obiceiurile sale de lucru.
  • În timpul conversației, Elon Musk și-a apărat modul în care conduce compania.
  • Vorbind despre perioada petrecută până acum la cârma companiei, Musk a spus: Nu a fost plictisitor. A fost un adevărat rollercoaster”.

Conducerea Twitter a fost destul de dureroasă” și un rollercoaster”, a declarat Elon Musk, într-un interviu în direct cu BBC. Antreprenorul multimiliardar a mai spus că ar vinde compania dacă ar apărea persoana potrivită.

Musk, care conduce și producătorul de automobile Tesla și firma de rachete SpaceX, a cumpărat Twitter pentru 44 de miliarde de dolari în octombrie. Interviul acordat de la sediul central al firmei din San Francisco a abordat concedierile în masă, dezinformarea și obiceiurile sale de lucru. Musk a recunoscut că a mers până la capăt cu preluarea doar pentru că un judecător era pe punctul de a-l obliga să facă achiziția.

În timpul conversației – în care Musk a încercat să ia interviuri mai mult decât invers – și-a apărat modul în care conduce compania. Întrebat dacă are vreun regret în legătură cu achiziționarea Twitter, al doilea cel mai bogat om din lume a spus că nivelul de durere a fost extrem de ridicat, nu a fost un fel de petrecere”.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Vorbind despre perioada petrecută până acum la cârma companiei, Musk a spus: Nu a fost plictisitor. A fost un adevărat rollercoaster”.

A fost într-adevăr o situație destul de stresantă în ultimele câteva luni”, a adăugat el, dar a spus că încă mai simte că achiziționarea companiei a fost ceea ce trebuia să facă. După ce a acumulat o participație în Twitter la începutul anului 2002, Musk a făcut o ofertă de preluare.

Lucrurile merg rezonabil de bine”, a declarat Elon Musk pentru BBC, precizând că utilizarea site-ului este în creștere și că site-ul funcționează”. Volumul de muncă înseamnă că uneori dorm în birou”, a spus el, adăugând că are un loc pe o canapea într-o bibliotecă la care nu merge nimeni”.

De asemenea, a abordat și problema tweet-urilor sale uneori controversate, spunând: M-am împușcat în picior cu tweet-uri de mai multe ori? Da. Cred că n-ar trebui să nu mai scriu pe Twitter după ora 3 dimineața”.

De fapt, am mult respect pentru BBC”, a adăugat el, precizând că interviul a fost o bună ocazie de a pune câteva întrebări” și de a primi feedback cu privire la ceea ce ar trebui să facem diferit”.

Citește și: